elenco Aziende - HOME PAGE -

DE: C PREMIUM CREAM
< ALTER EGO ITALY BACK

Белина косата - ALTER EGO ITALY


DE: C PREMIUM CREAM
Whitener сметана високо козметично действие
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 87519 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DE: C PREMIUM CREAM
Whitener сметана високо козметично действие

Избелване крем с висок козметичен действие, разширява съществуващия набор от технически продукти Decoego за професионално избелване. Той предлага обслужване на 360 градуса, от най-традиционните ивици с фолио, драскотини, balayages, леки удари с помощта на шпатула или гребен, на различни техники на контраст.
Благодарение на своята кремообразна текстура, плътна и компактна и молекулярната му състав засилено с иновативната Hydra Loock система, дава възможност за по-голяма лекота на приложение и е подходящ за всички техники за промяна на цвета.
Неговата текстура се отнася до чувството на хранителни и козметични процедури, които не втвърдява и не изсушава косата по време на фазите на кандидатстване. Съдържа :. Пчелен восък, царевица, Shea Butter, Каолин
Неговата уникална Hydra Loock System основава Beeswax ви позволява да се включат активните съставки чрез предпазна мрежа около косата като защитна кошер. Този механизъм на естествен произход благоприятства по-равномерно разпределение на крем и дава възможност за по-добро сцепление върху структурата на косъма.
В допълнение, действието на Bio - Conditioning основава Грижа System Protein Царевица, помага да се възстанови баланса естествено съдържание на протеин на косъма, като пълнота на цвят, блясък и жизненост.
пакет :. торба с 250 гр

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy