elenco Aziende - HOME PAGE -

JOC COLOR LINE
< BAREX BACK

Белина косата - BAREX


JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 83669 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

JOC COLOR LINE
JOC COLOR LINE

хлорната вар BLUE - ефект antigiallo
с D- пантенол

Промяна в цвета на най-голямо уважение за кожата и косата, и равномерно изсветлява с безупречни резултати. Хлорната вар COLOR LINE JOC е проектиран да обезцветяване суми, средни стойности, или чете, подчертава, ецване и balayages. Формула D- пантенол действа чрез опазване и хидратиране на косата, докато сините пигменти, които изграждат неутрализира ефекта на вземане на жълтия цвят по-естествено. Благодарение на гранулите от които се състои, избелване на прах не се разпръсват във въздуха по време на смесване, осигуряване на работна среда, по-безопасни и по-здравословни.
The D -пантенол, който е важен съюзник, е провитамин, чиито свойства са известни и ценени в продължение на години в професионалния косата. Използва се в препарати по-ефективно, ремонт на щети, причинени от агресивни химически или механични процедури, поддържане на необходимото ниво на хидратация и предотвратяване на сухота на косъма и формулирането на разцепени крайща. Във формулата на хлорната вар D- пантенол актове в синергия със специални катионни съставки, които правят косата мека, еластична и лесна за разресване.
начин на употреба: в неметална купа изсипете две супени лъжици на прах и добавете оксидиращи емулсия в количество, необходимо за да се получи желаната консистенция (2 части оксидант и една част прах) <Бразилски. />Използвайте Joc оксид на 20/30/40 Vol в зависимост от степента на желаното избелване. Препоръчително е, следователно, да се контролира степента на избелване по време на инсталация (минимум 20, максимум 35 минути). Изплакнете обилно с топла вода, след това отидете на Joc Re - Balance Shampoo.
кутия: 250гр чанта в опаковка от 2

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy