.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьориThanks
for your vote 👍

X


BENEXERE
BENEXERE - MUSTER - Естетика

Rate this product:


0 click

BENEXERE
MUSTER - Естетика


нов Козметичен опит

BENEXERE
4 продукти способен на бързи действия "деликатен" приятен и ефективен че козметик използва но в същото време може да предложи за самостоятелни грижи у дома.

64V-лицето крем BIOSPHERIX 9 x Хиалуронови ПЪЛНИТЕЛИ
Анти-ейдж терапия "хидратиращо действие пълнител"

Особено подходящ за очи и устни. Меки естествени крем, обогатен с ценни ниско молекулно тегло на хиалуроновата киселина и иновативен патентован "разклонена молекула на хиалуронова киселина с биотехнологични произход" филър ефект. Биосфери на хиалуронова киселина, 9 x "поради техните ниско молекулно тегло" задържат вода и значително увеличение епидермална хидратация е проникване в бръчките и увеличава до 9 пъти обема си "да се насърчи за попълване на кожата бразди и повишаване на бръчки. Продуктът има важно бръчки и овлажняващо действие с незабавна сетивни възприятия.
опаковка: 50 мл сметана.

65V-лицето крем охлюв СЛУЗ
Анти-ейдж терапия действие "регенериране"преструктуриране"тензор" хранителна овлажняващ ефект

Този богат крем с мека текстура и мимолетен "благодарение на високото съдържание на охлюв слуз е добре 50 %" се състои от колаген еластин гликолова киселина и витамини е алантоин ' '; Бръчки "хранителните" играе регенериращо и пречистване на кожната тъкан. Дава на кожата тон "еластичност" мекота и блясък.
опаковка: 50 мл сметана.

65V-КОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ ЛИЦЕТО RELAXIS-BOTOLIKE
Анти-ейдж терапия действие стягане действие повдигане "мързеливи" бръчки

Ефективна веднага. Мек гел, богат на естествени активни съставки, които действат на предотвратяване и намаляване на бръчките чрез облагодетелстване облекчаването на епидермиса. Третираната зона отпуска отчетно красотата и хармонията на лицето. Големите като база грим. Да се засили и удължи ефекта от лечението "мач Relaxis суроватка крем.
пакет: серум 30 мл.

66х-RELAXIS лицето крем-BOTOLIKE
Анти-ейдж терапия действие стягане действие повдигане изглаждане на бръчки "е

Мек крем богат на естествени активни съставки, които действат на предотвратяване и намаляване на бръчките чрез насърчаване на епидермалната мускулите релаксация. Третираната зона отпуска отчетно красотата и хармонията на лицето. За незабавно мач с крем серум Relaxis-Botolike 66х.
опаковка: крем 50 мл.

Related

BENEXERE КОМПЛЕКТ ЦЕЛУЛИТА СВЕТЛИНА - MUSTER
BENEXERE - MUSTER
BENEXERE КОМПЛЕКТ ПЪЛНИТЕЛ - MUSTER
Красив - MUSTER
LIGHT4YOU - MUSTER
ПОЛЯРНАТА ЗВЕЗДА - MUSTER
КРАСОТА-НАГОРЕ - MUSTER
SLIMPRESS - MUSTER
BENEXERE-ЗЪРНО КОЖА - MUSTER