INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ДХД ECLIPSE ®
ДХД ECLIPSE ® - GHD - Изправяне на коса

Rate this product:


1 click

ДХД ECLIPSE ®
GHD - Изправяне на коса


нов машата за нова ера

ДХД ECLIPSE ® е нов и иновативен машата GHD. В състояние бързо и лесно да се опитоми всеки тип коса, ДХД ECLIPSE ® ще революционизира стайлинг на коса по-трудно. С помощта на нова технология, патентована три- зона ™ - изключително развита от изследователи Ghd да възвести нова ера на стайлинг - ДХД ECLIPSE ® е в състояние да превърне косата ви по-трудно, като тези, много къдрава, къдрава или афро. Той също така успя да стил големи секции, което го прави много по-бързо оформяне на косата.

Новият ДХД ECLIPSE ® използва незабавни топлината, която идва от перфектно оформените остриета, за да получите най-добрия резултат, постигнат някога в най-кратки срокове. Новият три- зона 6 ™ използва интелигентни сензори (три на всяка лопатка), за да се предотврати загубата на топлина по време на стайлинг и поддържа постоянна температура от 185 ° C, идеалната температура за най-добри резултати.

Спецификации :
• Ново поколение технология. Уникалната и патентована технология използва шест TRIZONE ™ интелигентни сензори (три диска), за да се предотврати загубата на топлина по време на стайлинг и се поддържа постоянна температура при всяко преминаване.
• A топлина по-ефективно. Температурата от 185 ° С се поддържа постоянна за продължителността на стила. Това е идеалната температура за оформяне на косата и да получите най-добрите резултати.
• Стайлинг с едно минаване. Изненадващи резултати от първото преминаване.
• Ленти за точност ултра - тънки. За да прехвърлите повече топлина върху косата, по-добра ефективност и безупречен стил.
• Body -студено на допир. Аерогелът изолация за по- удобен захват.

Related

GHD GOLD SERIES - GHD
GHD Deluxe Wonderland септември - GHD
НОКТЮРНО КОЛЕКЦИЯ - GHD
НОКТЮРНО СЪБИРАНЕ ОГРАНИЧЕНО ИЗДАНИЕ - GHD

X

privacy