elenco Aziende - HOME PAGE -

ДХД ECLIPSE ®
< GHD BACK

Изправяне на коса - GHD


ДХД ECLIPSE ®
нов машата за нова ера
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 87280 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ДХД ECLIPSE ®
нов машата за нова ера

ДХД ECLIPSE ® е нов и иновативен машата GHD. В състояние бързо и лесно да се опитоми всеки тип коса, ДХД ECLIPSE ® ще революционизира стайлинг на коса по-трудно. С помощта на нова технология, патентована три- зона ™ - изключително развита от изследователи Ghd да възвести нова ера на стайлинг - ДХД ECLIPSE ® е в състояние да превърне косата ви по-трудно, като тези, много къдрава, къдрава или афро. Той също така успя да стил големи секции, което го прави много по-бързо оформяне на косата.

Новият ДХД ECLIPSE ® използва незабавни топлината, която идва от перфектно оформените остриета, за да получите най-добрия резултат, постигнат някога в най-кратки срокове. Новият три- зона 6 ™ използва интелигентни сензори (три на всяка лопатка), за да се предотврати загубата на топлина по време на стайлинг и поддържа постоянна температура от 185 ° C, идеалната температура за най-добри резултати.

Спецификации :
• Ново поколение технология. Уникалната и патентована технология използва шест TRIZONE ™ интелигентни сензори (три диска), за да се предотврати загубата на топлина по време на стайлинг и се поддържа постоянна температура при всяко преминаване.
• A топлина по-ефективно. Температурата от 185 ° С се поддържа постоянна за продължителността на стила. Това е идеалната температура за оформяне на косата и да получите най-добрите резултати.
• Стайлинг с едно минаване. Изненадващи резултати от първото преминаване.
• Ленти за точност ултра - тънки. За да прехвърлите повече топлина върху косата, по-добра ефективност и безупречен стил.
• Body -студено на допир. Аерогелът изолация за по- удобен захват.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy