INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


Кератин REPAIR SYSTEM
Кератин REPAIR SYSTEM - EGOWORLD - Изправяне на коса

Rate this product:


0 click

Кератин REPAIR SYSTEM
EGOWORLD - Изправяне на коса


Изглаждане - възстановително - гладка

Кератин REPAIR SYSTEM е уникален лечение за реконструкция на фибрите на косъма. Благодарение на високото съдържание на естествен кератин, косата става по- дисциплинирани, мека и блестяща, лесна за разресване и подсушите, като намалява до 90 % от накъсване и навийте естествена коса.
На третирана коса, къдрава, къдрава или повредени от прекомерното излагане на елементите кератин също донесе обем и тялото, като жизненост. Намаляването на чупливостта и къдрици, преструктуриране и кондициониране влакна коса се обработват чрез процес изглаждане за регенериращо действие на кератин активират от топлината на плаката. Цвят на косата не се наблюдава промяна на цвета или ще настъпи промяна в цвета, а по-скоро по- дълготрайна боя по отношение на яркост и riflessatura. В този случай може да се направи лечение веднага след оцветяване или обезцветяване. След обработката на косата е спокойна присъства, дори и ако не е идеално гладка. За общо и перфектно лечение гладене безопасно може да се повтори, че винаги се поддържа най-добрите условия на косата.
Кератин REPAIR SYSTEM ще издържи в продължение на 2 /3 месеца, като през този период, сресване и време за съхнене ще заемат половината от времето.
пакет :. шампоан и маска за бутилка от 100 мл серум бутилка, съдържаща 140 мл

Related

X

privacy