elenco Aziende - HOME PAGE -

B.TOXKARE система за повдигане
< ALTER EGO ITALY BACK

Обработки - грижа за косата - ALTER EGO ITALY


B.TOXKARE система за повдигане
B.TOXKARE система за повдигане
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 55788 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

B.TOXKARE система за повдигане
B.TOXKARE система за повдигане

Професионален лечение с извънредно пълнител и анти - et че и, Благодарение на синергията на активното поколение гарантира ефективна намеса и бързо, незабавни резултати, като същевременно минимизират несъвършенствата на косата. Косата е по- развит и кутикулата и Compact, Благодарение на хиалуронова киселина и, Keratin, и колаген, който даде еластичността структура на косъма и и блясък.

Prepping ШАМПОАН
Шампоан заготвителя, че почиства дълбоко и премахване на примеси и и прекомерно стайлинг. L ефективността на състава подготвя косата за по-доброто усвояване на лечението и, позволяващи премахването Serum B.TOXKARE проникне всички интериора на косата, получаване на максимума на. plumping действие

Опаковка: 750 мл бутилка за професионална и 300 мл препродажба бутилка
.
LIFTING SERUM
Специално третиране ефект ботокс, пълнене и plumping. Регенерира и укрепва косата от вътрешната възстановяване еластичността и, жизненост и, мекотата и блясъка на косата млада и здрава. Овлажняващите и изглаждане на хиалуронова киселина превръща косъма докато колаген и кератин величая L еластичността и и corposit пълноценно коса, Bright, мека и хидратирана.
начин г употреба : Използване на специална спринцовка за дозиране и, вземат 10 мл среда за къса коса, 20 мл за средно - дълга коса. Нанесете дължини секция по секция, масажиране на косата, за да се улесни разпространението и проникването на продукта и на открито; интериора на влакното. Оставете за 15 минути в източник на топлина (без каска) или алтернативно пластмасова капачка. В края на затвора и, без изплакване, Крем с моделиращ ефект B.TOXKARE прилага според указанията г. използване
Опаковка:. бутилка 10 х 20 мл

Крем с моделиращ ефект
Cream уплътнител, който завършва лечението B.TOXKARE, перфектно затваряне на кожичките и поддържането на активно всички вътрешна същност. L високо съдържание на хиалуронова киселина и, колаген и кератин овлажнява и подхранва дълбоко и.

начин г употреба : след времето на експозиция на Лифтинг Серум B.TOXKARE, оттегли с шпатула сумата изисква от сметана и нанесете продукта за всички дължини и, да го разпределя равномерно. Оставете за 10 минути и, След това изплакнете.

Опаковка: 500 мл бутилка за професионална и 200 мл бутилка от препродажба .


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy