elenco Aziende - HOME PAGE -

JOC CARE
< BAREX BACK

Обработки - грижа за косата - BAREX


JOC CARE
JOC CARE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 89767 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

JOC CARE
JOC CARE

линия лечения JOC CARE, Барекс tecnoattività определя концепцията на неговата философия. Tecnoattività показва възможността за разработване на нови и безкрайни комбинации от натурални активни съставки по биотехнологични съоръжения, които пазят жив действието и подобряване на възможностите си за решаването на проблемите физиологичен коса.

SERUM DETOX - предварително третиране
Използва се преди шампоана косата свободен от всякакви отломки, които се задушават, почиства кожата на главата от натрупаните токсини и подобрява циркулацията на подкожна създаване на благоприятни условия за усвояването на следващите обработки паднат. Той също така успокоява, успокоява и защитава, дава благополучие по време на масажа.
30 мл
флакон : кутия
В ПОМОЩ SHAMPOO ANTI - HAIR LOSS
Fall Шампоан за миг енергия. Живителната и васкуларизиращ енергия на косата, оставяйки дълготрайно усещане за свежест и благосъстояние. Нежно почиства, оставяйки косата мека и лесна за разресване.
кутията: бутилки от 250 и 1000 мл

ANTI - HAIR LOSS ЛЕЧЕНИЕ В ПОМОЩ - шокова терапия етап
Многофакторна лечение Анти-ейдж, която подобрява закрепване на косата с реални действия шок на дермална папила, допринасяйки за подобряването на здравето на вашата коса.
кутия: флакон от 12 мл в кутия от 12 бр

ЛОСИОН DAILY - поддържащата фаза
Antiaging лосион за слаба коса, с тенденция да падне като допълнение към специфични лечения. Тя подхранва и витамини за чувствителна коса и предпазва от стареене и замърсяване на околната среда. При контакт с кожата на главата играе освежаващо, пречистващо, успокояващ, така че дори препоръчва да се използва в присъствието на себум и пърхот.
кутия: 100 мл бутилка


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
privacy policy