elenco Aziende - HOME PAGE -

босанова BOCCOLI
< CADIVEAU BACK

Обработки - грижа за косата - CADIVEAU


босанова BOCCOLI
да се създадат чувствени вълни и къдрици без да се променя структурата на косъма
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 91451 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

босанова BOCCOLI
да се създадат чувствени вълни и къдрици без да се променя структурата на косъма

изключителен лечение кърлинг косата след измиване с шампоан. Незабавно обработка и революционен стил. Вълни и къдрици са добре дефинирани и подобрени чрез яркостта премахване на къдриците. Free от натриев лаурил сулфат, вазелин, парабени и изкуствени оцветители, босанова BOCCOLI не боли и не променя структурата на косъма. Сред основните съставки : Олио палмови дървета на Амазонка с отлично овлажняващо и кондициониране ефект, който оставя косата копринено и лек, докато ги хранят и да ги дисциплинира. The къдрава коса са в състояние анионогенните или отрицателно заредена, босанова BOCCOLI осигурява Active катионни (положително заредени), които спомагат за спонтанно образуване на вълни и къдрици без накъсване. A услуга, която може да бъде предложена на всички жени, които са подходящи за права коса, естествено вълниста, къдрава и къдрав без форма. На подложен на изправяне на коса, резултатът не е толкова ясно изразен върху природния права коса.

ШАМПОАН босанова
Free от натриев лаурил сулфат, нежно почиства и предотвратява отварянето на епидермиса, като по-голяма яркост и улесняване на формирането на меки къдрици.
пакет : 980 мл бутилка с дозатор

CONDITIONER босанова
Положителният заряд на формулата анулира отрицателния заряд в косата и да причини накъсване. Затваря кожичките причиняващи косата си да отразява формиране кривата е необходимо да се създаде вълни и къдрици повече светлина.
пакет : 980 мл бутилка с дозатор

МАКСИ ВЪЛНИ
Лосионът работи на същия принцип на босанова CONDITIONER : вземане на положителен заряд, хидратиране и подхранване на косата. Отнася се за изплакнете CONDITIONER.
Container : 200 мл спрей бутилка
Предлага се на Home Care Kit : комплект за използване у дома, за да се удължи продължителността на лечението и подобряване на яркостта на косата и премахване на къдриците. Комплектът Home Care се състои от мини размери :
- ШАМПОАН босанова в 250 мл
- CONDITIONER босанова в 250 мл
- МАКСИ вълни в спрей шише 200 мл


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy