elenco Aziende - HOME PAGE -

KEIRAS линия-годишна възраст защита и обем ТЪНКА коса
< DIKSON BACK

Обработки - грижа за косата - DIKSON


KEIRAS линия-годишна възраст защита и обем ТЪНКА коса
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 92959 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KEIRAS линия-годишна възраст защита и обем ТЪНКА коса

• KEIRAS ЛИНИЯ-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЗАЩИТА
антиоксидант и Antiaging с растителни стволови клетки

ШАМПОАН ВЪЗРАСТ ЗАЩИТА
Обогатен със стволови клетки които активирате влага баланс е идеален за подхранване и укрепване на всички коса типове е ги предпазва от увреждане на климатични и стареене. Предпазва дава тялото и блясък. Защитените косата е мека и блестяща "блестящ" на подновяване на младите хора.
опаковка: флакон от 250 ml.

МАСКА ВЪЗРАСТ ЗАЩИТА
Идеален за всички видове коса действа в синергия с KEIRAS ШАМПОАН възраст защита. Наличието на стволови клетки, които регенерира кожата на главата е комбинирана с естествена коса уелнес възстановителните съставки и да ги по-съществени тактилни и охраняван от реконструиран "стареене щети.
опаковка: 250 ml епруветка и 500 ml буркан.


ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА СЕРУМ ВЪЗРАСТ ЗАЩИТА
Осъществено от кератин
Идеален за всички типове коса е концентриран серум KEIRAS РЕКОНСТРУКЦИЯ стволови клетки защита е определена възраст и кератин, който допълва лечението KEIRAS възраст защита "поддържане и разширяване на дълго време ефекти. Стволовите клетки са активиран баланса на влага, докато кератин осигурява последователност и здравината на косата, реконструктивна действие за резултат
от подновяване на младите хора.
указания за употреба: разклати добре преди употреба и дълго продукт. Измийте косата си с ШАМПОАН KEIRAS възраст защита и прилага маска KEIRAS възраст защита. На влажна коса сушен на кърпа коса 10/15 ml от серум възраст KEIRAS разполагане защита по цялата му дължина. Масаж и да улесни проникването на продукта и оставете за 5 минути. Не изплаква и подсушава както обикновено. Ако искате да използвате на плаката.
опаковка: флакон от 80 ml.

• ОБЕМ-ТЪНКА коса с колаген и хиалуронова киселина

ШАМПОАН ЗА ОБЕМ ТЛАСЪК
Позволява на силен ефект благодарение на предимствата на колаген и хиалуронова киселина. Мощност тоник и колаген, текстуриране връща Лимп косата разредител "докато Хиалуроновата киселина дава подхранване и хидратация е насърчаване на регенерирането на космените фоликули.
опаковка: флакон от 250 ml.

VOLUMIZING PLUMPING СЕРУМ
Идеален за фина коса, която липсва обем и са склонни да изравнявам се. Обогатен с Хиалуроновата киселина за подхранване и хидратиране в дълбочина "и"колаген, който придава обем и тялото"усилва и densifica влакна коса е това засилване от дъното. Косата по-обемна "усъвършенствани" блестящ със здраве и енергия.
опаковка: флакон от 100 мл.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy