INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ФАЗА ESSENTIAL детоксикираща
ФАЗА ESSENTIAL детоксикираща - FAIPA - Обработки - грижа за косата

Rate this product:


0 click

ФАЗА ESSENTIAL детоксикираща
FAIPA - Обработки - грижа за косата


етерични масла

детоксикираща

линия формулиран да помогне на косата и скалпа, за да се елиминира токсичните отпадъци, получени от външни агенти, които запушват косъма дневно. И двете шампоан крем са богати на етерични масла от мента и кедър за пречистване и защита на косата и скалпа, като защита, блясък и мекота. Маслата, в синергия с катионни протеини, извлечени от дървото на чудеса на Южна Америка Moringa Oleifera, намиращи се в процент от 2%, даде пълна защита срещу замърсяване, UV лъчи и атмосферни агенти, като по този начин и косата здрави, силни и сигурни. Тестовете, проведени върху третираната косата с шампоан, съдържащ екстракт Moringa Oleifera показват, че в сравнение с третирана коса с шампоан съвместни сресване увеличения от 34%, частиците на замърсяване, които се придържат към косата са намалели с 38% повишава защитата от UV с 64 %.

PRE - Грижа Лосион ADVANCE
Балансиране рН епидермална показан за прочистване на скалпа и косата. Отстранете излишната отпадъци и прекомерно лющене. Особено богати на етерични масла, аргинин и гликолова киселина. Има успокояващо и детоксикация. Използвайте преди всяко лечение.
кутия:. не спрей бутилка газ на 250 мл

HAIR SHAMPOO - детоксикираща
Формулиран с натурални почистващи и не- агресивен от захар, богат на етерични масла и катионни протеини.
кутия:. 250 мл бутилка

HAIR CREAM - детоксикираща
Проектиран специално за повишаване на ефекта на шампоан. Маслата на мента и кедър, в комбинация с катионни протеини, не успяват напълно да защитят косата от външни агенти, като например замърсяване и UV лъчи. Освен това, специално формула на крема позволява маслата да проникнат по-ефективно, което косата защитени в същото време и отново еластична, лъскава и лесна за разресване.
кутия:. 175 мл тръба

Related

CITY LIFE ХИДРАТИРАЩА - FAIPA
SAFE PROFESSIONAL POST COLOR - FAIPA
ФАЗА ESSENTIAL HAIR - GYM - FAIPA

X

privacy