INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


LIXPERFECTION
LIXPERFECTION - FREE LIMIX - Обработки - грижа за косата

Rate this product:


3 click

LIXPERFECTION
FREE LIMIX - Обработки - грижа за косата


изглаждане лечение с есенция от шипка

От опияняващ аромат на роза бедрото, диви растения роден в Андите на Южна Америка и използвани от Araucana индианците, които първи признаха забележителните свойства и хранителен тоник, роден LIXPERFECTION, нова формула, посветена на най-трудно се оправям косата, къдрава и непокорен.
Същността на шипка завой към активните съставки, които характеризират различните продукти, LIXPERFECTION прави пълна обработка за lissage перфектно, естествено, трайно и влагоустойчива, може да се оформи косата здраво и да даде, мулти - сетивен опит.

изглаждане ШАМПОАН
Новаторски и революционен продукт комбинира хидратиращи свойства на крема с шампоан на прах за пране. The кремообразна плод на присъствието на копринени протеини, съчетани със същността на шипка, пантенол, активните билкови съставки и хранителни функции от целевата преструктурирането, играе успокояващ, подсилване и изглаждане.
пакет : бутилки от 250 и 1000 мл

изглаждане МАСКА SPRAY
Лишени на вода, благодарение на активното силно избран и висока концентрация на серамиди, инхибира абсорбцията на чужди вещества и възможността за дразнене явления.
пакет : спрей бутилки от 200 и 400 мл

EMULSION мултивитамини изглаждащ ефект
Изглаждане крем, който обгръща косъма, като го защитава от вредните външни влияния. Идеален за създаване на идеално гладка стайлинг ефект.
пакет : 200 мл бутилка

ESSENCE CRYSTAL шипка
True лечение красота, която позволява на косата да остане гладка и лъскава за дълго време. Наслояване на действие обвива косата в мека обвивка, която предпазва от външни агресии и премахва статичното.
пакет : бутилки от 50 и 100 мл

Related

SAVE COLOUR - COLOUR ЗАПАЗЕТЕ - FREE LIMIX
DERMOPURE - Sebocontrol - FREE LIMIX
REPAIR THERAPY - РЕКОНСТРУКЦИЯ - FREE LIMIX
WAVYPERFECTION - FREE LIMIX

X

privacy