elenco Aziende - HOME PAGE -

SYNERGICARE-НЕОТЛОЖЕН ГЛАДКА
< ITELY BACK

Обработки - грижа за косата - ITELY


SYNERGICARE-НЕОТЛОЖЕН ГЛАДКА
лечение за къдрава коса
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 95911 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
SYNERGICARE-НЕОТЛОЖЕН ГЛАДКА
лечение за къдрава коса

Ители изследователски лаборатории са разработили един изключителен лечение, специално посветен на грижите на къдрава и непокорна коса. От първото приложение можете да видите резултатите: косата е по-дисциплинирани "компактна и лесна за разресване. НЕОТЛОЖЕН гладка е благополучието ритуал да получите копринена коса е съвършено гладка и изключително светли. Продукти SYNERGICARE незабавни гладка свидетелстват, че не може да бъде добра хармония между природата и технологията са всички строго Sles свободна. Липсата на натриев лаурил сулфат е даден детергент, което често причинява дразнене "намалява агресивността на шампоан за скалпа и косата се зачитат естествената си красота. Всички колекция SYNERGICARE е "наистина" повърхностноактивно вещество система изключително мек и съвместими с кожата. Без парабени и формалдехид "INSTANT гладка осигурява безопасно използване" особено за тези, които имат нежна кожа. Използването на консерванти за последното поколение дермални пълнители, ниско въздействие намалява риска от нежелани кожни реакции като е сърбеж, дразнене и зачервяване. Всички SYNERGICARE продукти са свободни от синтетични цветове: Цветът на крайния продукт е резултат от смесване на нейните естествени активни съставки без добавяне на други бои. И накрая всички продукти са Дерматологично тестван да гарантират и да спазват крайния потребител.

ИЗГЛАЖДАНЕ ШАМПОАН
Сулфат свободен шампоан специално за къдрава и непокорна. Неговата богата формула изпълнява деликатен почистващ действие "уважава hydrolipidic филм, който пренася влакна коса и с ексклузивни активни принципи дава на косата, по-добра хидратация и combability.
опаковка: бутилки от 250 и 1000 ml.
.
МАСКА ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ
Nutri изглаждане лечение за къдрава и непокорна. Силно с климатик агенти на този богат увиване забулвам капилярна влакното хидратиращ и съживяване. Улеснява контролиращо пръскам, оставяйки косата мека и изключително схватлив на гънки. Неговото действие предпазва от елементите и влага, дава невероятен блясък. Космите са напълно климатизирани меки "леко" и изключително гладки и дисциплинирани.
опаковка: бутилки от 200 и 1000 ml.

НЕЗАБАВНИ ГЛАДКА СЕРУМ
Изглаждане серум силно термо-овлажнител за суха и къдрава коса. Дълбоко подхранва косата и трайно действие ултра изглаждане "оставяйки косата копринено запалка и дисциплинирани.
опаковка: бутилка от 150 мл.

ВЛАЖНОСТ ЗАПУШАЛКА
Влага капки специфични идеали за къдрава и непокорна. Гарантира пълен контрол на пръскам и защита срещу влага и външни агенти. Резултат: съвършено гладка лъскава коса, която е мека на допир и гланцов ефект.
опаковка: бутилка с 50 ml.

НЯМА ПОВЕЧЕ ПРЪСКАМ
Специални термоактивно силно хидратиращ флуид къдрава и непокорна коса. Предпазва от топлина и улеснява изправяне със сешоар и табела "оставя косата мека и дисциплинирани.
опаковка: 75 мл бутилка с дозатор.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy