INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


EXAGON ИНЖЕНЕРСТВО
EXAGON ИНЖЕНЕРСТВО - EXAGON ENGINEERING - Фризьорски аксесоари

Rate this product:


0 click

EXAGON ИНЖЕНЕРСТВО
EXAGON ENGINEERING - Фризьорски аксесоари


управление на софтуер

В един променящ се свят традиционните инструменти на Фризьорски салон или красота не е достатъчно вече. Все по-взискателни и информирани коафьора, изисквани за посветен , лечения потребителски промоции и опит, който може да гарантира само на високите технологии. Exagon инженерни решения, насочени към развитието на Международната , софтуер за опростяване и подобряване на връзката между лекар и му клиентела от насърчаване на лоялността на клиентите. Exagon Инженеринг предоставя инструменти за лесно използване и интуитивен , създаден за управление на изложба и цел да позволи на професионалист, който да се съсредоточи единствено върху способността му да задоволи клиенти. За тази Exagon Инженеринг е избран като партньор от най-добрите компании в компютърната индустрия. Exagon Инженеринг софтуер се използват в 6000 салони само в Италия и преведени на 18 езика за 18000 салони, които го използват в останалата част на света.

EXAGON TOUCH УПРАВЛЕНИЕ
Докосване на екрана управление софтуер: от управлението на парите на този на лични , промоции, фактуриране и т.н.
EXAGON TRICOLOGY
Използвайки авангардни инструменти, за да покаже на клиента на слабостите на кожата и косата.
EXAGON САЛОН ДИЗАЙНЕР
Интериорен дизайн: да изготви карта на салон и нека избирате от каталог на стотици продукти, за да създадете Вашият идеален мебели.
EXAGON ЦВЯТ НАСТРОЕНИЕ
Специализиран софтуер за Фризьор , за изображението консултации и изследвания най-подходящия стил на клиента.
EXAGON 4MOBILE
С едно докосване на пръстите си на екрана, можете да управлявате всички функции, че до неотдавна изисква компютър. Exagon Инженеринг технологии е оптимизиран своя софтуер за смартфони и андроид таблетка , . С едно докосване на пръстите си на екрана, можете да управлявате всички функции, че до неотдавна изисква компютър. Компактен , няма кабел, лекота на употреба: Exagon Инженеринг опростява управлението на целия салон, оставяйки на свободата да се потопят в чиста работата на стилист.

X

privacy