INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


Personalització uniformes
Personalització uniformes - GERARDI - accessoris de perruqueria

Rate this product:


1 click

Personalització uniformes
GERARDI - accessoris de perruqueria


Gerardì d'estudis, proposa i implementa en ràpid temps de sastreria especialment per a aquells que vulguin personalitzar els seus uniformes. Només 48 hores per a enviament per tot Itàlia a causa de la gran qualitat del treball i la professionalitat dels empleats, contractistes i propietaris que en 40 anys d'activitat tindran assegurat una relació constant amb més 23000 clients distribuïts per tot el territori italià. L'empresa no només garanteix la qualitat del producte, sinó també un greu preocupació pel medi ambient i el respecte per al client. Estil, qualitat, professionalitat, el timing i suport són el que caracteritza a Gerardì. Tots els productes estan certificats producció
Italià (teixit, coloració i envasament) i són de colors amb colors AECOTEC certificat. Tots els articles del black resistir tint transportista.

TONY QUIMONO
l'art. 239

Disponible en diferents colors: negre i marró són resistents a lleixiu. Els teixits són:
• Resistent a les taques, gràcies a una composició especial pot ser blanquejats (encara que sigui colors) i són capaços d'expulsar a tipus especials de taques com tints per al cabell.
• ANTISTIRO, gràcies a un tipus especial de processar el teu cabell no s'enganxin en ells i el client no necessita prémer, perquè simplement pengi per assecar després de rentar.
• Fer a Itàlia.

X

privacy