elenco Aziende - HOME PAGE -

B.TREND
< HALONIS BACK

accessoris de perruqueria - HALONIS


B.TREND
SEMIPERMANENT GELS-ANGLÈS-LLARGA DURADA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 33803 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

B.TREND
SEMIPERMANENT GELS-ANGLÈS-LLARGA DURADA

Li agradaria un esmalt que durarà més temps? B. tendència de triar. Pensar de color com el vestit és un accessori per satisfer el seu desig de canvi d, una manera pràctica i ràpida , en l, aplicació natural de les ungles i reconstruït. S, asseca en segons i treure amb un dissolvent o remoure. B. tendència és la solució per a cada dona. L, àmplia selecció de colors està disponible en format de format de 5 ml en 14 ml.

CURA DE LES UNGLES
Remull fora

APLICACIÓ D, ESMALT D, UNGLES SEMI-PERMANENTS:
Fer retrocedir les cutícules i alliberar la part superior de l, ungla. Donar forma a les ungles per fer-los tots el mateix. Embotiment les ungles amb un totxo 100/180 perquè sigui porós i spolverarle amb el raspall. Aplicar una fina capa d, imprimació B-tendència i deixar-lo evaporar. Apliqui una capa prima de gel basat Fundació BTREND amb queratina i catalitzar en 2 minuts UV làmpada o làmpada LED durant 60 segons. Apliqui una capa prima de Gel polonès B-tendència i catalitzen la làmpada d, UV 2/3 minuts o en llum LED durant 60 segons. Repetir amb una segona capa d, esmalt d, ungles i Gel làmpada. Segell aplicant una fina capa de segellador brillantor Fixer B-tendència i catalitzen la làmpada d, UV 2/3 minuts o en llum LED durant 60 segons. Treure gel de residual de l, ungla amb el detergent netejador B-tendència.
SUPRESSIÓ DE L, ESMALT:
Utilitzant un fitxer és 180-sorra suaument mòlta segellador brillantor Fixer B-tendència. Aplicar-lo sobre l, ungla una bola de cotó o remullada en dissolvent remoure B-tendència. Embolicar amb paper d, alumini l, ungla i esperar 10 minuts. Treure el paper d, alumini i suaument treure amb un pal o empènyer esmalt suavitza la pell.
envasos: -5 ml i CARTILLA 15 ml.
-Fundació amb queratina 14 5 ml i ml.
-BRILLANTOR Fixer 5 ml i 15 ml.
-Netejador de 125 ml.
-REMOURE 125ml i 250 ml.
-30 ml de crema de calèndula mà.
Llum -LED B-tendència.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy