elenco Aziende - HOME PAGE -

OLI D'ARGAN 59 MACADÀMIA
< BIACRE' BACK

Estètica - BIACRE'


OLI D'ARGAN 59 MACADÀMIA
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 31758 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

OLI D'ARGAN 59 MACADÀMIA

ESSÈNCIA DE COS D'OLI DE COS
esprai d'oli de cos

Oli d'Argan natural, Macadamias, llinosa, ametlles i vitamina E, amb poder antioxidant capaç de radicals lliures de comptador produïts a partir de la radiació UV i altres factors ambientals. També indicada per pells seques o adobament de la pell, deixant la pell hidratada i suau, amb una càlida i envoltant fragància.
instruccions d'ús: després de la dutxa o després de banyar-se en la pell encara humida, massatge lenta i suaument el cos i deixeu-les assecar de naturalment. També es pot utilitzar en pells seques.
envasos: ampolla de 100 ml.

CREMA DE COS
crema de fluids cos

Normal que crema la pell seca, ric en substàncies actives naturals, suaus i fàcils d'estendre. Combat sequedat alhora que protegiu la pell d'assecat. La sinergia entre la mantega de cacau, mantega de karité, Argan, Argan oli, macadàmia i olis dolços d'ametlla deixa l'aliment de la pell, elasticitat, suavitat i hidratació. S'utilitza cada dia fa que la pell suau, suau i flexible.
instruccions d'ús: massatge en cos fins que sigui completament absorbit. No és greixosa.
embalatge: ampolles de 200ml amb 100 i dispensador.

MANTEGA COS
mantega cos

Ric en ingredients actius naturals, fins i agradables difondre la mantega. Referit com l'alimentació natural per a pells molt seques en la necessitat de protecció, humitat i aliment intens. La principis actius, mantega de cacau, mantega de karité i Argan, oli d'Argan, oli de macadàmia, dolç ametlla i vitamina E fulles pell tersa, suau, flexible, hidratat i protegit pels radicals lliures.
instruccions d'ús: massatge en cos fins que sigui completament absorbit. Ideal després del bany i després de l'exposició solar. No és greixosa.
embalatge: flascó de 250 ml.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy