.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


ALAMANDA
ALAMANDA - CPM - Estètica

Rate this product:


1 click

ALAMANDA
CPM - Estètica


Depilació brasilera

ELECCIÓ NATURAL
Les dècades d'experiència de qualitat epilatorie cera constructors pel compromís constant i permanent de recerca i desenvolupament ha creat el veritable i únic brasilera depilació amb cera ALAMANDA: natural és apte per a tots els tipus de pell 'de llagrimeig suau i perfecte' baix impacte tèrmic en pell i gairebé indolores. Plastificada polivinil sense 'Pandit' Paraben ' al·lèrgens i metalls pesants.

LES RESINES
100% natural "de pins del Brasil" refinament amb processos molt particulars d'esterificació i donar cera un alt coeficient d'adhesió a la tija del pèl que s'incorpora sense adherir-se a la pell. El resultat és una depilació precisa i sense dolor gairebé fins i tot en casos de pèls curts i tenaç. Hi ha evidències també que una constant aprofitar aquesta cera debilita el creixement del cabell ' reduirà el diàmetre i allargar el temps entre una depilació.

CERA D'ABELLES
Una excel·lent ajuda directament de la natura. La cera d'abelles dóna naturalment a cera l'elasticitat necessària per garantir un fragment suau i vellutat, essent especialment indicat en casos de pell sensible amb llindar de reducció del dolor. La textura especial fa el producte adequat per a la depilació de cos sencer i especialment indicades per a les zones íntimes art i epil depilació per als homes.

EXTRACTE DE FRUITA DE LA PASSIÓ
Sempre s'utilitza l'extracte preciós obtingudes de la fruita de Brasil els indígenes de la Amazònia per les seves qualitats beneficiosos i propietats curatives. Es sabut és "dels seus propietats antioxidants importants protectora i DermIS inflamatòries ricostituienti". També gràcies a vitamines A 'B' c 'i' Omega 6 beta-carotè i Minerals de que "els bioflavonoides és particularment ric" ajuda a la normal restaurar de barreres de protecció de la DermIS sota estrès.

DEPILACIÓ AMB CERA
Un producte depilatory tractament adequat per a tot tipus de pell de llagrimeig suau i baix impacte tèrmic a la pell quirúrgica i gairebé indolor. Recomana llavors per joves dones ' per peces delicades i depilació per als homes.
embalatge: flascó 400 ml i discos de 1000 g.

Cera de pols VELLUTAT pre
Suavitza la pell mitjançant la preparació de depilació ' absorbeix l'adhesió de cera de cabells d'humitat residual promovent la tija i no a la pell. Crea una barrera protectora necessària per evitar l'enrogiment i irritació i juga un calmant ' curació i l'equilibri de la pell, protegint-lo contra patògens externs. Deixa la pell suau i vellutada la pell protegida.
envasos: ampolles de 200 g.

CALMANT oli tònic d'oli de fruita de la passió del post cera
Conegut per la seva increïble antioxidant protectora i "reconstituent" propietats anti-inflamatòries de la dermis. Ric en vitamines A 'B' c 'i' beta carotè Omega 6 i Minerals, ajuda a la recuperació de la pell "normal" bioflavonoides sota l'estrès i les barreres de protecció. Enriqueix amb oli d'ametlla i més ingesta de vitamines i minerals que el fan especialment nutritius i emol. lients "calmar"elasticitat"és capaç de restaurar la fermesa i suavitat fins i tot en especialment àrid i sec. Actua com un idrolipico de normalització i reparadora de la DermIS i l'epidermis proporciona una contribució important al manteniment de vitamina i minerals dirigit la pell jove és deixant 'compacta' agradablement perfumada i sedós.
embalatge: ampolla de 500 ml.

Related

VELLUT - ROTOLO EPILAZIONE VELLUT - CPM
DESPRÉS DE VELLUT WAX CERA ESCALFADOR - CPM
Personalització uniformes - CPM
MAXCARA - CPM
MAXELLE - CPM
MAXCARA MÉS - CPM
MAXELLE - CPM

X

privacy