INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


BENEXERE
BENEXERE - MUSTER - Estètica

Rate this product:


0 click

BENEXERE
MUSTER - Estètica


una nova experiència de bellesa

BENEXERE
4 productes capaços d'acció ràpida 'delicades' agradable i eficaç que els usos d estètica però alhora pot suggerir d'autocura a casa.

64V-cara crema BIOSPHERIX 9 x hialurònic rebliment
anti-edat 'hidratant acció farciment'

Especialment indicades per a ulls i els llavis. Suau crema natural enriquit amb l'àcid hialurònic preciós baix pes molecular i un innovador patentat 'reticulades molècula d'àcid hialurònic d'origen biotecnològic"a efecte de farciment. La Biosfera de l'àcid hialurònic 9 x "a causa de seu baix pes molecular" retenir l'aigua i en gran mesura augment epidèrmica hidratació és penetrar en les arrugues i cada cop fins a 9 vegades el seu volum ' encoratjar el farciment dels solcs de la pell i l'elevació de l'arruga. El producte té una arruga important i acció hidratant immediata percepció sensorial.
embalatge: crema de 50 ml.

65V-la cara crema BAVA de cargol
acció anti-edat 'regeneració "reestructuració" tensor' nutritiu hidratant efecte

Aquesta crema ric amb una textura suau i evanescents "a causa de l'alt contingut de cargol bava és ben 50%" consisteix en l'àcid glicòlic col·lagen elastina i vitamines és alantoïna ' '; Arruga "alimentació" juga una regeneració i purificar el teixit de la pell. Dóna la pell to "elasticitat" suavitat i resplendor.
embalatge: crema de 50 ml.

SERUM CONCENTRAT 65V CARA RELAXIS-BOTOLIKE
acció anti-edat reafirmant d'acció d'aixecar les arrugues 'ganduls'

Efecte immediat. Gel suau de riques en principis actius naturals que actuen en la prevenció i reducció de les arrugues per afavorir la relaxació de l'epidermis. L'àrea tractada relaxa tornen bellesa i harmonia a la cara. Gran com un maquillatge base. A intensificar i perllongar els efectes del tractament ' partit Relaxis sèrum crema.
paquet: sèrum 30 ml.

66v-RELAXIS cara crema-BOTOLIKE
acció anti-edat reafirmant d'acció aixecament arrugues suavitzar ' és

Suau crema ric en principis actius naturals que actuen en la prevenció i reducció de les arrugues mitjançant la promoció de relaxació dels músculs epidèrmica. L'àrea tractada relaxa tornen bellesa i harmonia a la cara. Per a un partit immediata amb sèrum cremós Relaxis-Botolike 66V.
embalatge: crema de 50 ml.

Related

BENEXERE EINES PER A LA CEL LULITIS LLUM - MUSTER
BENEXERE - MUSTER
BENEXERE KIT REBLIMENT - MUSTER
BONICA - MUSTER
LIGHT4YOU - MUSTER
POLARIS - MUSTER
BELLESA-UP - MUSTER
SLIMPRESS - MUSTER
BENEXERE PELL - MUSTER

X

privacy