elenco Aziende - HOME PAGE -

Massa precipitat - estil i acabat
< ALTER EGO ITALY BACK

Gel i acabat del cabell - ALTER EGO ITALY


MASSA PRECIPITAT - ESTIL I ACABAT
HASTY TOO - estil i acabat
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 88925 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Massa precipitat - estil i acabat
HASTY TOO - estil i acabat


massa precipitatGLOSS i
SLEEKde brillant i glamurós

Basat Phytosleek ® biopolímer i el cànem. La trivalent acció anti - frizz, que suavitza i regulació de Phytosleek ® es deu a la sinergia dels polímers intel · ligents i proteïnes catiòniques de soja, que tenen un efecte nutritiu i la filmació al voltant de la fibra capil · lar. L'anti - frizz és també eficaç en condicions d'alta humitat. Phytosleek ® aporta vitalitat, suau i també regula les instal · lacions més difícil. El cànem (cannabis sativa oli de llavor) és considerat un dels olis nutricionals majoria i font completa de proteïnes. Conté 20 aminoàcids incloent als 9 aminoàcids essencials. Ric en vitamines A, B1, B2, B3, B6, C, D i E, contenen un alt percentatge d'àcids grassos essencials, ric en Omega -6 i Omega -3. Les seves propietats hidratants i condicionadors de cabell fan més elàstic i més fàcil de pentinar. Cada GLOSS línia de producte i llums elegant i protegeix i perfecciona l'estil, ajudant a preservar la sensació natural del cabell. Pertany al GLOSS i SLEEK rang :
• ESSÈNCIA Shimmer
Ruixeu polir i suavitzar, ultra -lleuger, no gras, deixant el cabell brillant, suau i fragant. El formador de pel · lícula protegeix de la humitat i el smog. Polvoritzar des d'una distància d'uns 30 cm en l'extrem de l'estil i després de la laca.
quadre : spray 150 ml

espessiment i volumising
formes i volums arquitectònics

Basat escultor ris Purisilk i el cànem. L'equilibri perfecte entre el control i assegurar l'eriçó es deu al ric complex i tecnologia botànica. Compost per agents naturals proteïnes catiòniques de Moringa i un polímer fixador, proporciona força i estructura a arrissat. Purisilk dóna volum i defineix el moviment, deixant el cabell de tons i flexible. Cada producte protegeix, i perfecciona el model d'estil, transforma la textura del cabell i ajuda a preservar el toc natural de cabell fi en necessitat de cos i el cabell arrissat que requereixen un efecte tridimensional. Espessiment i donar volum pertany a la gamma :
• VOLUM PRIMER
Voluminitzador Cabell fi, efecte de volum des de l'arrel sense endurir. Durant llargs de cabell, efecte primers crea la base perfecta sobre la qual aplicar un altre estil, l'augment de la durada i l'efecte en el cabell.
Contenidor :. 150 ml spray
• VOLUXIOUS LACA
Per donar volum spray per al cabell d'assecat ràpid, fàcil de treure amb un simple raspallat. Mantenir la llum, dóna brillantor màxim sense cap càrrega sobre ella.
quadre : esprai 150 ml

CREAR i texturitzat
pèl tenaç i esculpida

Sobre la base de cànem (Cannabis Sativa SEED OIL), considerat un dels olis nutricionals majoria i font completa de proteïnes. Conté 20 aminoàcids incloent als 9 aminoàcids essencials. Ric en vitamines A, B1, B2, B3, B6, C, D, i E, conté un alt percentatge d'àcids grassos essencials, ric en Omega -6 i Omega -3. Hidratant i propietats condicionadores dels cabells que fan més elàstic i més fàcil de pentinar. Cada producte protegeix, model, esculpeix i perfecciona l'estil, convertint cada bri en solucions creatives. CREAR I texturitzat Pertany a la gamma :
• Ocean Mist
Minerals i algues marines basades efecte - platja aerosol Texturizing extreuen Hawaii per a un look amb ones suaus, sexy i una mica deixats.
quadre : esprai 150 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy