elenco Aziende - HOME PAGE -

PER MAGS
< DAVINES BACK

Gel i acabat del cabell - DAVINES


PER MAGS
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 81133 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

PER MAGS

estil i acabat
Davines ofereix una gamma de productes insòlits i refinats, que permeten jugar creativament per desenvolupar en una expressió autèntica i original d'estil. Materials i artistes canvi atípics, conegudes com a eines d'artistes reals, ideals per a un estudi del cabell escultòric. L'èxit de la línia per al pentinat i acabat amb productes d'alta qualitat diferenciats pels factors de la finca i els diferents efectes, segons el que determina les quantitats corresponents, ha estat objecte d'un creixent interès per part dels usuaris finals, el protagonista del procés creatiu costat de la perruqueria en l'ús d'assistents per a la Sintonia Fina.

N. 11 COLA PER ASSISTENT
Superglue universal ultra ràpid d'establiment, ideal per crear una arquitectura extrema amb els cabells. La textura fibrosa, que combina l'última generació de resines i matèries primeres vegetals obtinguts de blat dur a través de la biotecnologia, ofereix un estil flexible.

N. 12 POLS DE CIMENT PER ASSISTENT
Pols Carburizador una pols impalpable soluble que, en barrejar-se amb productes d'estil en forma de crema, cera, gel o mousse, li permet augmentar el poder de fixació del producte. Composta exclusivament de precioses resines, així, un estil adaptable a un sol nivell.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy