elenco Aziende - HOME PAGE -

BIOLÒGIC
< HANTESIS BACK

Permanent del pèl - HANTESIS


BIOLÒGIC
sola força orgànica permanent
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 91042 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

BIOLÒGIC
sola força orgànica permanent

PERM BIOLÒGIC - força única Biològica Permanent
Conté proteïna de soja, nutrients a l'estructura del cabell, el Aminoàcids de Queratina i Col · lagen Marí per hidratar i augmentar la plasticitat prevenir les puntes obertes i la reconstrucció del cabell danyat.
mètode d'ús: per aplicar la loció d'ondulació després d'embolicar el cabell amb rul · los, deixar actuar durant 5 a 20 minuts depenent de la porositat del cabell. Esbandida amb aigua tèbia fins a l'eliminació completa del líquid; apliqui l'excés d'aigua de cada arrissadors i després procedir a la saturació amb el neutralitzador
.Utilitzeu aproximadament el 70% de l'agent neutralitzant (el mateix per a la versió amb i sense peròxid d'hidrogen) per saturar els rulos, i després deixar actuar durant 5 minuts.
Traieu amb compte els rul · los i distribuir el neutralitzant restant (el 30% del paquet), floc per floc. Deixar actuar durant 1-2 minuts. Esbandida bé amb aigua tèbia. Procedir amb el pentinat. Només per a ús professional.
quadre : Kit PERM en una ampolla amb filtre d'aplicador d'ampolla de 100 ml amb neutralitzador aplicador de boca en 100 ml

Scented SPRAY - Fragància de permanent
Conté un complex d'ingredient actiu que captura i les molècules oloroses transformant-los en productes inerts, per la qual cosa d'aquesta manera no poden ser percebudes pel nostre sistema olfactiu.
mètode d'ús: després d'acabar el servei químic procedir amb xampú, s'assequi amb una tovallola l'excés d'aigua i ruixar l'olor del producte removedor. No aclarir, finalment passar al plec. Només per a ús professional.
quadre : ampolla d' esprai de 70 ml


gelificació LLET - acció suavitzant i engreixar
Llet gelificant BIOLÒGICA afegir PERM. Té un allisat i plumping. Conté queratina hidrolitzada, ideal per nodrir i enfortir el cabell sec i feble.
mètode d'ús: barrejar el producte en una proporció de 1:1. Amb un pinzell, apliqui la barreja a 3 mm de la base a partir de l'altura del clatell. Estendre la barreja de manera uniforme sobre el cabell i el moment de la instal · lació d' esbandida a fons.
quadre : ampolla amb dispensador de boca 125 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy