INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


REESTRUCTURACIÓ DEL ENCANT
REESTRUCTURACIÓ DEL ENCANT - CADIVEAU - Planxes per als cabells

Rate this product:


0 click

REESTRUCTURACIÓ DEL ENCANT
CADIVEAU - Planxes per als cabells


Raspall ecològic - per als cabells recte fins a 3 mesos

lliure de substàncies tòxiques, posseeix la nova tecnologia de la canya de sucre cisteïnes ®, ingredient actiu derivat de la canya de sucre i la cisteïna, es veu reforçada per microparticole Rubí que aporten brillantor. Actes REESTRUCTURACIÓ DEL ENCANT en les cutícules del cabell fent que la superfície de la fibra del cabell més suau i uniforme. Des de la primera aplicació, el pèl es torna menys alimentat molt arrissat i més. Per aconseguir el 100% llisa, es recomana dues aplicacions (després de set dies). REESTRUCTURACIÓ DEL ENCANT es pot aplicar en tot tipus de cabell, incloent tractats o danyats químicament.

La durada del tractament pot ser de fins a 3 mesos, depenent de l'estructura del cabell i el manteniment. La línia es compon de :

- SHAMPOO de reestructuració PRE
Obre la cutícula, elimina impureses i prepara el cabell pel tractament.
quadre :. 980 ml ​​ampolla amb dosificador
- REESTRUCTURACIÓ RUBY
Reconstrueix el cabell pel que és suau, brillant i sense frizz.
quadre :. 980 ml ​​ampolla amb dosificador
- Reconstructor INSTANT
Finalitzar la reconstrucció i l'extensió en el temps els efectes del tractament.
quadre : vials de 15 ml.

mètode d'ús : Renti el cabell amb xampú de reestructuració abans dues vegades, s'asseca els cabells amb un assecador de cabells al voltant de 50%, 60 %. Dividiu el cabell en 6 parts, amb l'ajuda de la pinta i raspall, aplicar REESTRUCTURACIÓ RUBY a partir d'una de les brins de la part posterior del cap. Repetiu el procés en tots els fils. Seca teu cabell amb un assecador de cabells i després amb la placa, floc per floc. Per als cabells clar, blanquejats i tenyits gasten 10-15 vegades la placa per bloquejar a una temperatura màxima de 180 ° C, resistent al cabell natural i passar el plat sobre els fils individuals de 7 a 12 vegades a temperatura màxima de 210 ° C. Esbandida, renti el cabell amb xampú RUBY, aclarir de nou. Reconstructor INSTANT Aplicar, deixar actuar 5 minuts i aclarir de nou. Assecar els cabells i la forma com vulguis.
Disponible el Kit de Cures a la llar : un kit per utilitzar a casa per ampliar la vida del tractament, millorar la brillantor del cabell i eliminar el frizz.

Kit

Cures a la llar es compon de mini talles :
- RUBY en SHAMPOO 250 ml ampolla
- RUBY CONDICIONAT en 250 ml
- LLICÈNCIA D' RUBY en 250 ml

Related

X

privacy