elenco Aziende - HOME PAGE -

Crema allisadora VITAMÍNIC
< EMMEDICIOTTO BACK

Planxes per als cabells - EMMEDICIOTTO


CREMA ALLISADORA VITAMÍNIC
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 95733 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Crema allisadora VITAMÍNIC

redreçar crema per les proteïnes de blat i sense àcid tioglicólico i amoníac. Formulat per a tot tipus de cabell per crear efectes suaus i reduir el volum de l'eriçó.
Aquests entorns de processament de productes típics de alcalina (pH 9) es compensen amb un conjunt d'ingredients funcionals amb propietats hidratants, nutritives, condicionament, restauració i emolient. Al final redreça la crema, mentre que es manté una alta eficiència, proporciona un menor deteriorament efectiu del pèl en comparació amb el més tradicional.

ACTIU- Proteïna de blat
- Silicones (estovament i polit)
- Pantenol (hidratant i tonificant)
- Vitamines (acció tònica)
- SENSE AMONÍAC
- SENSE tioglicólico
àcidmètode d'ús : Rentar el cabell amb xampú tots els dies 01 retirant amb cura totes les impureses. Aplicar a la crema allisadora de cabell donant la forma desitjada. Pentinar amb freqüència per a un millor planxa, realitzar un control del pany cada 3/5 minuts. Al final dels 15/20 minuts esbandir durant 5 minuts mentre es treu l'excés d'aigua, pinta, a continuació, aplicar la loció neutralitzant i deixar actuar durant uns 7/8 minuts de pentinat amb freqüència. Esbandida bé i després seca que desitja.
Horari : de pèl natural i tractada, 15/20 minuts : comprovar cada 3.5 minuts. Per al cabell amb :. 15 minuts, comprovant cada 3 minuts
paquet :. tub de 250 ml

NEUTRALITZACIÓ LOCIÓ
Loció neutralitzant preparats amb vitamines i pantenol que donen la brillantor del pèl i una pinta, posa una cosmeticità recreant la forma que acabem de donar. El cabell tornarà a aparèixer condicionat,
brillantor perfectepaquet : 1000 ml ampolla .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy