INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


EL BRASILER -
EL BRASILER - - LA BRASILIANA - Planxes per als cabells

Rate this product:


0 click

EL BRASILER -
LA BRASILIANA - Planxes per als cabells


LA- Brasiliana

queratina tractament amb col · lagen
Tractament de allisat de col · lagen que dóna brillantor i suavitat al cabell sense danyar o canviar l'estructura molecular. Queratina torna la salut, col · lagen millora l'elasticitat. Per a tot tipus de cabell, fins i tot si són tractats químicament. L'aplicació és ràpid i extremadament simple, així com la gestió de cabell després del tractament : contra la humitat, la pluja i la transpiració. El pèl sempre serà polit i cura. Es recomana una aplicació cada 2-4 mesos per millorar la condició del cabell, fins i tot si els beneficis són visibles ja després del primer ús.
mètode d'ús: el procediment de sol · licitud de durada d'una hora i mitja a quatre hores, depenent de la longitud i el gruix del cabell. Després de l'aplicació, el producte es dissol amb una planxa a 450 graus, s'hidrati cabells i creï un final brillant. Els resultats són visibles immediatament i duren de dos a quatre mesos, a poc a poc desapareixent i
amb rentats. Mantenir el pèl després que el tractament és simple. La humitat i la pluja no ho van aconseguir els cabells molt arrissats. El tractament consisteix en 5 productes, tots sodi.

Related

X

privacy