elenco Aziende - HOME PAGE -

RASPALL PLATINUM - cilindre de ceràmica
< GIUBRA BACK

Raspalls per als cabells - GIUBRA


RASPALL PLATINUM - CILINDRE DE CERàMICA
RASPALL PLATINUM - cilindre en ceràmica


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
RASPALL PLATINUM - cilindre de ceràmica
RASPALL PLATINUM - cilindre en ceràmica


• CERÀMICA DE CILINDRES AMB RECOBRIMENT : la calor es distribueix uniformement sobre la prevenció de danys a la superfície de la pell i el cabell. Un raspall fet amb cilindres d'alumini tradicionals no tractats tendeix a acumular una gran quantitat de calor en un sol punt que en conseqüència s'escalfa excessivament. El cilindre de PLATINUMen llocestà cobert amb calor de ceràmica es dispersa de manera uniforme sobre la superfície evitant així possibles danys a la pell i el cabell. tambéLa ceràmica és un mineral no metàl · liccristal · litzat químicamenttreballat a alta pressió i alta temperatura generalment anomenat Bio - ceràmica. Aquest material produeix Bio - ceràmica de raigs infrarojos que han demostrat ser molt beneficiós per evitar la formació de puntes obertes i protegir la pell de la calor excessiva.

• NANO tecnologia de plata evita la formació de bacteris i fongs. plata (Ag +) ha estat reconegutdes de l'antiguitatcom una substància que posseeix els poders naturals que ajuden a prevenir la formació de fongs i bacteris que posseeixen propietats antibacterianes. Per maximitzar aquests beneficis a través del Tecnologia Silver Nano '.
En altres paraulesquan la plata es divideix en unitats de mida nanomètricaés a dir 1000000 el gruix d'un cabell humàels avantatges inherents de la Plataque inclogui la funció anti - bacterialdesintoxicant i esterilitzaciótornat encara més concentrada i eficaç. Utilitzant el pinzell amb els cabells Tecnologia Silver Nano Platinum va a obtenir un benefici clar.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy