elenco Aziende - HOME PAGE -

obstruir
< DEMERAL BACK

Spray per als cabells - DEMERAL


OBSTRUIR
laca ecològica
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 98956 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
obstruir
laca ecològica

Producte clàssic DEMERAL d'alta qualitat. Per obtenir una fixació uniforme sense mullar, pes o deixar residus i s'elimina fàcilment amb un traç de pinzell simple. Hi ha tres mides i tres tipus de fixació per a cada necessitat. No conté propelents que danyen el medi ambient i per a les persones. Vaporitzat sobre el cabell humit li dóna la capacitat de construir, floc per floc, qualsevol pentinat amb un volum meravellós. Sobre el cabell sec que dóna forma a les noves mirades.
mètode d'ús: polvorització de 20 a 25 cm del cabell per tal de tenir una fixació direccional més sostinguda en la part de què es tracti a la pluja per un efecte uniforme en el borrissol des de l'arrel per a un efecte de volum.
quadre :
- Mitjana Tenuta :. Ampolles de 100, 250 i 350 ml
- Tenuta intermèdia : ampolla de 350 ml
.- Tenuta forts:. Ampolles de 100, 250 i 350 ml

SPRAY LACA
Laca creat per satisfer les necessitats dels professionals de la perruqueria. Gràcies a la seva formulació específica, permet tu per solucionar immediatament el manteniment de pentinat en el moment sense endurir. També li permet aïllar el cabell de la humitat atmosfèrica que s'infla la tija del pèl i redueix la tensió de la forma.
mètode d'ús: aplicar sobre el cabell sec per a un estil completat. La vaporització per a un resultat òptim és d'uns 30 cm dall'acconciatura. Per definir un moviment, ruixeu prop. Agiti bé abans d'utilitzar.
quadre : 500 ml ampolla .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy