INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR DOLÇA COLOR
COLOR DOLÇA COLOR - CALMAR - Tints per al cabell

Rate this product:


3 click

COLOR DOLÇA COLOR
CALMAR - Tints per al cabell


pèl no color crema-amoníac cap PPD-amb oli de cacau

DOLÇA COLOR és un color permanent amb oli de cacau i sense P-Phenylenediamine i paraben lliure.
Dóna llarga durada tons intens i brillants. Cabell sedós i brillant cabell amb colors brillants. És fàcil de barrejar i aplicar una crema de coloració professional: l'absència d'amoníac redueix els riscos d'al·lèrgia Respiratòria i minimitza la sensibilitat de la pell. Gràcies a la seva fórmula enriquida amb oli de cacau "SWEET colors promou la nutrició necessària per reconstruir les fibres del cabell fent el pèl més fort" suau i brillant. La presència de natural d'extractes de plantatge 'protectora' de camamilla Tónic i promou emolient i hidratants. Antioxidant i l'acció relaxant de aquests extractes dóna protecció a sensible de la pell durant el temps d'exposició i afavoreix la hidratació del cabell tonificar-lo. Extractes de la natural de cua bedoll 'herba de Sant Joan i castanyer d'Índies són purificació' elasticitat i lluminositat natural i elasticitat de remineralitzant afavorint cabell saludable.
COLOR dolça COLOR és el resultat d'un equilibri perfecte entre la base condicionat i pigments d'alta qualitat amb un alt grau de puresa.

tons: l'interval inclou 42 tons disponibles en la sèrie: BEIX or 'natural' ASH 'Or BROWN' morat ' CAOBA marró/BEIX "Castany" fred "TONALIZZATORI" i creamers.

instruccions d'ús: en un bol no metàl·lics minuciosament barrejar en proporció 1:1 COLOR dolça COLOR + oxidant (100 ml + 100 ml) emulsió OXIGOLD. Aplicar amb un pinzell sobre el cabell sec, sense rentar. L'import ha de ser suficient per a garantir una bona cobertura de cabell blanc. Deixar actuar durant 25-35 minuts. Esbandida bé i continuar amb el xampú.

embalatge: tub 100ml.

X

privacy