elenco Aziende - HOME PAGE -

LÒGICA : COLOR ADN SISTEMA
< MATRIX BACK

Tints per al cabell - MATRIX


LÒGICA : COLOR ADN SISTEMA
COLOR Cremes
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 127222 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
LÒGICA : COLOR ADN SISTEMA
COLOR Cremes
gel

coloració d'oxidació per a la màxima creativitat. Reflexions pures solucions creatives sense fi. Un sistema d'altures de to calibrat per a un color únic resultat. L'exclusiva tecnologia de doble acció nutritiva garanteix perfecta cobertura de cabells blancs, un color durador, enforteix l'estructura del cabell gràcies a la seva acció en profunditat, porta a terme un condicionament sense parar, a més, fa que sigui suau i uniforme cutícula per a una màxima suavitat i un color resultant luminiscent.
Matisos
46 tons per a un espectre infinit de resultats de color, dividides en 8 grups :. Blau, porpra, natural, naturals intens, vermell- taronja, vermell, vermell- porpra, GOLDEN +3 concentrats de colors purs primaris (blau, vermell, groc)
Com utilitzar
barreja 01:01. 60 ml + 60 ml d' lògiques COLORCREMES Logics COLORGENERATOR. En cas d'utilització de les sèries 12 ROSSOS poder extremes, barregi 1:2 amb Lògica Generador de color 40 vol : 60 ml + 120 ml de lògiques COLORCREMES Logics COLORGENERATOR cas 40 vol.In d'ús de Logics CONCENTRATS, afegir 7,5 ml de max de lògiques Concentrats sense afegir quantitats addicionals de Logics COLOR GENERADOR : 60 ml de lògiques COLORCREMES + 7,5 ml màx Logics CONCENTRATS + 60 ml d' lògiques COLORGENERATOR.Tempo col · locació: 30 minuts a temperatura ambient, per a la cobertura de pèl blanc, deixar actuar durant 30 a 45 minuts. 45 minuts a temperatura ambient en cas d'utilitzar la sèrie de UPB.
paquet
tub de 60 ml


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy