elenco Aziende - HOME PAGE -

DEKOTTO
< CHARME & BEAUTY BACK

To en el to - Hair - CHARME & BEAUTY


DEKOTTO
color de protecció UVA - UVB directa
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 91639 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
DEKOTTO
color de protecció UVA - UVB directa

Protegeix i perllonga la brillantor i la intensitat del color. Aplicat al cabell natural assegura la brillantor i delicat refl.
. - TRACTAMENT DE LA POST - COLOR : refinar i donar una valoració encara més evident, intens i brillant de la reflexió
- TRACTAMENT DE MANTENIMENT ENTRE COLORS : preservar en el temps, incloent un servei de coloració i l'altre, l'aspecte de saludable, cabell vitals
.. - CORRECCIÓ DE TRACTAMENT DE REFLEXIONS LATERAL : Per modificar un resultat inesperat obtingut d'un DIY rendiment, per actuar en un canvi demostrar reflexos equivocades o correctes que són inadequades
- TRACTAMENT DE TRETS I RATLLES SUN : per crear nous jocs de llum i el to de color per primera restauració de la força, resistència i brillantor extrem de les cadenes explotades. Excel · lent per tonalizzazioni i l'eliminació dels efectes clàssics antiestètiques obtinguts amb lleixiu.
- TRACTAMENT NATURAL DEL PÈL : Per a aquells que són escèptics sobre el món de la coloració professional i volem acostar-nos amb cautela, per a aquells que volen experimentar canvis temporals en la seva imatge, per a aquells que no volen alterar mínimament la textura natural del cabell, però volem millorar la característiques, per a aquells que no volen que s'uneixen a un servei que requereix continuïtat en el temps, DEKOTTO és el producte perfecte gràcies a la seva característica de perdre completament la pista del seu ús després de només 3/5 rentats.
- TRACTAMENT DE PÈL BLANC : satisfer les necessitats d'aquells que no els agrada el color de cabell gris i vol cobrir- sense actuar químicament i per a aquells que, per contra, simplement volen millorar la brillantor sense alterar el refl. El producte és capaç d'actuar d'una forma dirigida.
Shades 8 tons brillants per estar a la moda : negre, marró violeta intens vermell, marró, or, coure, FOC VERMELL, PLATA.
quadre : 200 ml tub .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy