elenco Aziende - HOME PAGE -

Epicea COLOR
< L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL BACK

To en el to - Hair - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL


EPICEA COLOR
preparació d'extractes de colorant fortificants Epicéa
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 138809 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Epicea COLOR
preparació d'extractes de colorant fortificants Epicéa

és un color que representa la barreja perfecta de Naturalesa i Tecnologia. Epicea COLOR dóna reflexos de llum intensiu del cabell i de llarga durada (fins a 12 xampús) i vitalitat excepcional. Epicea COLOR es compon de dos elements : Fortificant Base i el color extracte que han de ser barrejats amb aigua. El resultat és un veritable - coloració del tractament del cabell.
Ombres D'OR INTENS, OR COURE MARRÓ GLACÉ, COURE, COURE, caoba, caoba CALENT, vermell intens, vermell fosc, VIOLIN.

mètode d'ús : Epicea COLOR s'aplica aquí :
-
Pèl natural- Cabell natural amb els cabells blancs fins a un 30-40 % distribuït uniformement (reemplaçar l'aigua amb renovadora)
.-. Cabell tenyit
-. Cabell amb permanent

Aplicar sobre el cabell assecat amb tovallola. Trieu l'aplicació preferida tècnica (pinta, raspall, dits...) per buscar el producte per evitar massa contacte amb el cuir cabellut. Barregi una mandarina (60 ml) de fortificant base + 2 cullerades rases de extractes de Color + 40 ml d'aigua calenta fins a obtenir una crema homogènia. Temps durant 15 minuts amb tapa sota la calor. Si desitja una menys intensa reflexió, o la que està treballant els cabells amb permanent, reduint el temps d'exposició a 10 minuts. Per aclarir els reflexos, o en el cas de les bases naturals clars, pots barrejar una cullerada d'extracte de color amb un fortificant Base mandarina. Després de la instal · lació, afegiu una mica d'aigua tèbia i emulsionar amb cura. Esbandida bé.
quadre : BASE FORTIFICANT : 250ml tub de crema (4 aplicacions). EXTRACTE DE COLOR :. Pols en 40 grams de pot (8 aplicacions)

EPIC COLOR - Fons NEGRE
El color de fons de Epicea color reemplaça l'aigua en la preparació de la barreja. Trieu l'ombra més propera a la base natural del client i aplicar sobre el cabell ben distribuïda. Per es recomana el pèl fi o amb permanent que l'elecció d'un to més clar. Pot emmascarar fins a un 30% de pèl blanc.
Shades BASES translúcid, MITJÀ, BASES fosc.
mètode d'ús : Aplicar sobre el cabell assecat tovallola. Trieu l'aplicació preferida tècnica (pinta, raspall...) que se celebrarà aquest producte directament al cuir cabellut. Barrejar un mandarí (60 ml. Aproximadament) d'enfortir la base amb una quantitat de EXTRACTE DE COLOR que varia d'1 a 3 cullerades i 40 ml FONS DE COLOR. Utilitza guants.
quadre : 125 ml ampolla .

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy