INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


COLOR
COLOR - WELLA PROFESSIONALS - To en el to - Hair

Rate this product:


1 click

COLOR
WELLA PROFESSIONALS - To en el to - Hair


COLOR

COLOR
FRESHcoloració directa

Color de Fresh és l'acció resaltadores cosmètics formadors de pel · lícula, sense amoníac. Ideal per a aquells que s'acosten per primera vegada, a color, per cobrir els primers colors de pèl de color blanc per als homes o per a aquells que els agrada mantenir el seu color, però l'addició d'un toc brillant i brillant. Amb la seva fórmula dissenyada Complex Vital PH betaïna Estructura basada i D- pantenol 6.5 li dóna al cabell un color brillant i suau des de l'arrel fins a la punta. S'aplica directament i té una durada d'aproximadament 8 xampús.
mètode d'ús: Esbandida bé i acariciï al seu cabell, aplicar el producte en distribuir de manera uniforme, deixar actuar durant 5-20 minuts, depenent de l'estructura del cabell i la intensitat del color que desitgi. Per augmentar la intensitat del color, es recomana l'ús d'una font de calor o augmentar la velocitat d'obturació. Després que l'obturador esbandir molt bé. No faci un xampú extra i continuar fins al plec.

Perfecton
Poser a pH àcid

Conté un conjunt de substàncies actives relacionades amb els pigments del pèl i de color, una combinació que millora i enforteix l'estructura del cabell. COLOR Perfecton Es recomana estandarditzar el color després d'una permanent, per mantenir el color brillant i vibrant de color i l'altre o per als amants d'un producte natural que reflecteix el seu propi cabell.
Shades els diferents tons es poden barrejar entre si per augmentar els reflexos no desitjats de forma indefinida. És un producte lliure ha de ser barrejat amb aigua i amoníac.
mètode d'ús: després de rentar els cabells, o després de l'ondulació, barrejar 250 ml d'aigua amb una quantitat de colors Perfecton depenent de l'ombra que es vol aconseguir :
• To de 12/ 0 a 10 / 0 + 5 ml d'aigua 250ml Perfecton
• To 9/ 0250 ml d'aigua + 10 ml Perfecton
• To 8 /0 250 ml d'aigua + 15 ml Perfecton
• To de 7/ 0 i 4 /0 250 ml d'aigua + 20 ml Perfecton
Esteneu la barreja directament l'aplicador a la base, els llargs i puntes.
No esbandir i procedir directament al plec.

X

privacy