INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


MEDUL · D' BAMBU
MEDUL · D' BAMBU - ALFAPARF - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


2 click

MEDUL · D' BAMBU
ALFAPARF - Tractaments - la cura del cabell


Midollo DI BAMBU

tractament de reconstrucció per al cabell danyat, malmès i debilitat
El tractament pot reparar el dany a l'estructura interna del cabell, per restaurar la cohesió entre la cutícula i l'escorça i restaurar la integritat de la superfície.

REESTRUCTURACIÓ SHAMPOO
Neteja eficaç enriquida amb valuosos ingredients rimineralizzati per facilitar el procés de reestructuració de la fibra capil · lar.
Ampolles de 250 i 1000 ml.

RECÀRREGA DE MÀSCARA
Reestructuració de tractament per reparar i enfortir el cabell danyat, malmès i debilitat. L'acció bio - restaurador de bambú òssia afavoreix la regeneració de l'estructura global. Tub de 250 ml i 1000 ml flascó.

RENOVACIÓ LOCIÓ
Tractament de dosi única sense esbandida per reparar i enfortir el cabell fràgil, extremadament danyat i debilitat. Un ric còctel d'elements traça d'alliberament controlat. Utilitzat progressivament permet trobar 100% de la salut i la bellesa del cabell natural. Els vials de 13 ml en caixa de 6 unitats.

REPARACIÓ DIÀRIA
Tractament de polvorització sense aclarit per al cabell extremadament danyat i trencadís. Reestructuració instantani per finalitzar el procés de reconstrucció segellant la cutícula i proporcionant una eficaç barrera protectora. Els agents cosmètics ofereixen una excel · lent desembolicar, hidratació i brillantor. Ampolla de 125 ml.

SÈRUM cauterització
Tractament professional per a la reconstrucció profunda del cabell extremadament danyat i debilitat. Formulació termo - activa per reparar els danys més profunds regenerant la matèria interna del cabell. Els vials de 13 ml en caixa de 6 unitats.

PRO CONCENTRAT
Tractament de xoc es va centrar en la reconstrucció global de la senzillesa que danya i debilita els cabells. Torneu a crear la matèria interna de la restauració de la força del cabell, la vitalitat i la flexibilitat. Pot of 500 gr.

Related

Thermae SPA - ALFAPARF
NUTRISEDUCTION - ALFAPARF
ACTIU CORRENT DE PÈL - ALFAPARF
LLAVORS DE LLI DIAMANT - ALFAPARF
LLAVORS DE LLI DE CURA DE DIAMANT - ALFAPARF

X

privacy