elenco Aziende - HOME PAGE -

QUERATINA. P ACTIU ANTIEDAT
< BIACRE' BACK

Tractaments - la cura del cabell - BIACRE'


QUERATINA. P ACTIU ANTIEDAT
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 25109 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

QUERATINA. P ACTIU ANTIEDAT

Sistema de protecció per a tot tipus de cabell, es poden aplicar diverses vegades durant tota la setmana. El sistema basat en queratina hidrolitzada, crea una barrera que impedeix les accions agressives dels agents externs. Hidrolitzat de col·lagen ofereix una excel·lent resistència de commoció mecànica. Vitamines B6 i B5 promoure la renovació cel lular mitjançant la millora de la condició del cabell sec o fràgils. Vitamina E protegeix el cabell de deshidratació provocades en particular per als raigs UV. Les proteïnes seda millora combability. Amb l'envelliment i l'agent antiradicalàries principi glicoproteïnes. Leontopodium Alpinum extreure (certificat orgànic) extracte de Edelweiss amb propietats antiradicalàries agent i antioxidant.

5.0/5.5 actiu anti-pH xampú
Xampú Antiaging ingredients realçar combatre els radicals lliures. Nodreix i protegeix el cabell de diaris agressions ambientals, que afavoreixen l'envelliment.

ACTIU ANTI-KERATIN-pH 4.0/4.5
Enfortiment amb queratina i col·lagen loció afegit a un principi funcional amb activitat Antiaging. Nodreix i protegeix el cabell de diaris agressions ambientals que promouen l'envelliment.

paquet: ACTIU QUERATINA xampú 500 ml ampolla-l'envelliment-envelliment, actiu en 10 quadre de vials de 10 ml; KIT a casa o a la carretera: ampolla de 100 ml, queratina xampú actiu-envelliment-l'envelliment actiu 4 10 ml de vials box.


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy