.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


PLÀSTIC DE argila
PLÀSTIC DE argila - CADIVEAU - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


0 click

PLÀSTIC DE argila
CADIVEAU - Tractaments - la cura del cabell


PLASTICA DE ARGILA

botox capil · lar - reconstrucció màxim de l'arrel a la punta del pèl
Una línia amb una alta concentració d'àcid hialurònic, Amazon White Clay i Silici Orgànic. Reestructura i nodreix el cabell i també millora el creixement. L'àcid hialurònic és un producte anti -envelliment ric en proteïnes, omplint les capes profundes de la cutícula, restableix tota l'extensió del cabell i hidrata el cuir cabellut per estimular el creixement del cabell sa. El silici orgànic és un oligoelement preciosa, que és essencial per a la vitalitat del cabell, que actua principalment a través de l'enfortiment del bulb pilós. L'argila blanca de l' Amazones és ple de nutrients que estimulen la circulació del cuir cabellut, el que facilita el creixement del cabell.
Un tractament adequat per al cabell trencadís, el cabell trencadís. Promou la força, suavitat i brillantor sublim. La durada del tractament és d'aproximadament 3 setmanes.

La línia es compon de :
- Xampú Revitalitzant
- Màscara de l'argila
- FLUID ACABAT
mètode d'ús : Rentar el cabell amb Xampú Revitalitzant. Elimineu la humitat amb una tovallola. Aplicar CLAY bri MASK per floc, massatge per distribuir millor el producte. No esbandida. Aplicar directament sobre la FLUID ACABAT mascareta d'argila, massatge de nou i deixar actuar durant 5 minuts. Aclarir i eliminar l'excés d'aigua. Aplicar FLUID ACABAT nou en el cabell i procedir a pentinar el teu cabell amb el raspall.
paquet : ampolles amb dispensador de 980 ml ​​

Disponible

el Kit de Cures a la llar : un kit per utilitzar a casa per ampliar la vida del tractament, millorar la brillantor del cabell i eliminar el frizz. El Kit de Cures a la llar es compon de mini talles :
- En Xampú Revitalitzant pot de 250 ml
- Màscara de l'argila en 200 g pot
- FLUID ACABAT en una ampolla d'esprai 200 ml

X

privacy