INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


AUTÈNTIC
AUTÈNTIC - DAVINES - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


1 click

AUTÈNTIC
DAVINES - Tractaments - la cura del cabell


línia de cara, cabell i cos, sense Parabens, silicones, artificials

Oli de càrtam orgànica està formulada amb barreges de tensioactius biodegradables.

NÈCTAR AUTÈNTIC RENTAT
Suau xampú i crema hidratant per cabell i cos: l'oli de textura suaument neteja el cabell i cos. Conté el 98% d'ingredients naturals i orgànic càrtam oli és antioxidant. La fórmula no conté Silicones 'artificials 'SLES' Paraben' sulfats i clavilla. El cabell són la pell sedosa i suau cos nodrida i suau.
envasos: ampolles de 280 i 900 ml.

AUTÈNTICA CONDICIONADOR HIDRATANT
Fórmula d'oli delicat que hidrata i condicions del cabell i suaument nodreix l'organisme. Conté el 98% d'ingredients naturals i oli de càrtam orgànica. El condicionador no contenen Parabens 'Silicones' colors artificials i clavilla. Amb oli de gira-sol ecològic de suavitzant i antioxidant acció; Orgànica polit oli de Jojoba ' suavitza i calma i oli de sèsam orgànica és ric en proteïnes i aminoàcids amb acció plumping. El cabell brillant i sedós suau "resultat" cos pell és nodrida i suau.
envasos: ampolles de 150 i 900 ml.

OLI NUTRITIU
Hidrata les puntes de cabells especialment deshidratats i nodreix suaument la cara ' la décolleté i el cos. Conté 100% naturals ingredients i 30% orgànic oli de càrtam. L'oli conté cap colors artificials silicones i clavilla. Amb oli de càrtam orgànica per un potent antioxidant i per a la regeneració de la pell i l'oli de gira-sol ecològic amb suavitzant i antioxidant acció; Orgànica polit oli de Jojoba ' suavitza i calma i oli de sèsam orgànica és ric en proteïnes i aminoàcids amb acció plumping. El cabell brillant i sedós suau "resultat" cos pell és nodrida i suau. Extremadament llarg cabell és que l oli també es pot aplicar en les longituds.
envasos: ampolla de 140 ml.

MANTEGA AUTÈNTICA REPARADORA
Fórmula suau especificant que hidrata i nodreix el cabell a la cara i el cos. Conté el 98% d'ingredients naturals i l'oli de càrtam Orgànica 2%. Mantega no contenen Parabens 'Silicones' colors artificials i clavilla. Amb oli de càrtam orgànica per un potent antioxidant i pell regeneració 'brillant' oli de Jojoba orgànica suavitza i calma i oli de sèsam orgànica és rica en proteïnes i aminoàcids amb acció plumping.
instruccions d'ús: aplicar al cabell sec a longituds i acaba abans del xampú "deixar com a mínim 5 minuts o a la nit si cabell que requereixen aliment profund.
embalatge: 200 i 1000 ml flascons.

Related

Calming - DAVINES
energitzant - DAVINES
AMOR - els cabells arrissats i molt arrissat - DAVINES
NATURALTECH - DESINTOXICANT - DAVINES
NUTRITIU - PURIFICACIÓ - DAVINES
BENESTAR - DAVINES
ALCHEMIC - DAVINES
NATURALTECH - DAVINES
Oregon - DAVINES
MINUT FAMILIAR - DAVINES
NATURAL TECH: REPLUMPING - DAVINES
NATURAL TECNOLOGIA: NUTRITIU - DAVINES
CURA DEL CABELL ESSENCIAL - DAVINES
CURA DEL CABELL ESSENCIAL I SOSTENIBILITAT AMBIENTAL - DAVINES
NATURAL TECNOLOGIA: ENERGITZANT - DAVINES
NATURALTECH: RENOVACIÓ - DAVINES
CURA DEL CABELL ESSENCIAL: AMOR CURL - DAVINES
CORRECTOR LÍQUID - DAVINES

X

privacy