elenco Aziende - HOME PAGE -

Physia OLIS ESSENCIALS
< DEMERAL BACK

Tractaments - la cura del cabell - DEMERAL


PHYSIA OLIS ESSENCIALS
Physia les virtuts dels olis essencials
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 84816 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Physia OLIS ESSENCIALS
Physia les virtuts dels olis essencials

PHYSIA La línia va ser fundada el 2004 amb la intenció de promoure una nova forma de concebre els productes d'ús tricologico professional. La passió i l'ajuda indispensable de coneixements científics avançats han donat lloc al que per a molts és encara inabastable : productes de qualitat que troben les seves arrels en el respecte i l'ús conscient de les matèries primeres que la natura sempre ens dóna. Qualitat que ha empès DEMERAL per tractar l'aparició de PHYSIAcom un homenatge a l'alta classe que mereixen un vestit almenys tan valuosa, ja que contenenfabricats amb materials reciclables i compatibles amb el medi ambient.

NO ALCOHOL. NO SLS. NO SLES
Alcohol d'etilSulfat de sodi Laureth (SLES) i lauril sulfat de sodi (SLS) són substàncies agressives per a la pell, ja que alteren el pH fisiològic normal fent que la pell sense dubte netaperò secprivats dels seus defenses naturals i desemparat davant l'agressió dels agents externs. Altres efectes atribuïts a aquestes substàncies són : irritació dels ulls i la pellretard en la cicatritzacióla contaminació dels nostres cossos i el medi ambient. Tots els productes de la línia de PHYSIArespectant el benestar del nostre cos i el medi ambientno utilitzeu aquests articles, però fer ús dels detergents dels orígens naturals delicades. Per què netejar no vol dir més malGràcies a la utilització d'olis essencials.

OLIS ESSENCIALS : Què són
?Principis són aromàtiquescomplexos naturals de molècules sintetitzades per les plantes que utilitzen l'energia solar i el present en forma de petites gotes en els fullsen els pètals de les florsen la pela de la fruitaen la resinaen la fusta. Molt potents substàncies naturalsamb alta penetració i efectes fàcilment verificableOLIS ESSENCIALS contenen dins d'ells actiu que es troba en l'energia de la llum solar i els processos de renovació. La dificultat de processament i la gran quantitat de material vegetal necessari (crec que per obtenir una gota d'oli essencial de rosa es triga trenta flors)fer aquests preciosos olis vegetals or quedurant seglesla natura ens segueix donant. Mitjançant l'aprofitament de les propietats dels olis essencialsline PHYSIA s'ha centrat en diverses accions específiques que cada un d'ells té : energitzantsdesintoxicacióanticaspanormalitzadoracalmant. Per utilitzar a la llar o en una institució.


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy