elenco Aziende - HOME PAGE -

KEIRAS línia edat protecció i VOLUMINITZADOR pèl fi
< DIKSON BACK

Tractaments - la cura del cabell - DIKSON


KEIRAS LíNIA EDAT PROTECCIó I VOLUMINITZADOR PèL FI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 92952 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

KEIRAS línia edat protecció i VOLUMINITZADOR pèl fi

• KEIRAS LÍNIA EDAT PROTECCIÓ
antioxidant i antienvelliment amb cèl·lules mare vegetals

XAMPÚ EDAT PROTECCIÓ
Enriquida amb celulas que reactiva la humitat equilibri és ideal per nodrir i enfortir el cabell tot tipus és protegir-los del temps danys i envelliment. Protegeix el cos donant i la brillantor. Cabell protegit és suau i brillant 'brillant' de joventut renovada.
embalatge: ampolla de 250 ml.

MÀSCARA EDAT PROTECCIÓ
Ideal per a actes de tot tipus de cabell en sinergia amb xampú KEIRAS edat protecció. La presència de cèl·lules mare que regenerar el cuir cabellut és combinat amb ingredients reconstituent del cabell natural benestar i fer-los més substancial tàctil i vigilat per reconstruir ' envelliment danys.
embalatge: tub de 250 ml i gerra de 500 ml.


RECONSTRUCCIÓ DE SÈRUM EDAT PROTECCIÓ
alimentat per la queratina
Ideal per a tot tipus de cabell és concentrat sèrum KEIRAS reconstrucció de cèl·lules protecció és una edat específica i queratina que completa el tractament KEIRAS edat protecció ' mantenint i ampliant un efectes molt de temps. Les cèl·lules mare són reactivat l'equilibri d'humitat mentre queratina garanteix una consistència i força al cabell, acció reparadora per a un resultat
de joventut renovada.
instruccions d'ús: agitar bé abans d'utilitzar i molt de temps el producte. Rentar el cabell amb xampú KEIRAS edat protecció i aplicar la màscara KEIRAS edat protecció. Sobre el cabell humit cabells secs tovallola 10/15 ml de sèrum edat KEIRAS desplegar protecció al llarg de tota la seva longitud. Massatge bé per facilitar la penetració del producte i deixar actuar durant 5 minuts. No rentar i assecar com de costum. Si voleu fer servir el plat.
embalatge: ampolla de 80 ml.

• CABELL VOLUMINITZADOR-prim amb el col·lagen i àcid hialurònic

XAMPÚ VOLUM ESTIMULAR
Permet un efecte fort volum gràcies als beneficis de col·lagen i àcid hialurònic. El poder tònic i col·lagen texturitzat devolucions coixesa cabells més prim ' mentre que l'àcid hialurònic dóna aliment i hidratació és fomentar la regeneració dels fol. licles pilosos.
embalatge: ampolla de 250 ml.

VOLUMINITZADOR PLUMPING SÈRUM
Ideal per al cabell de fina que manquen de volum i tendeixen a aixafar. Enriquit amb àcid hialurònic per hidratar en profunditat i ' i 'col. lagen que dóna volum i cos' amplifica i densifica la fibra del cabell està reforçant-lo des del fons. Cabell més voluminosa 'desenvolupen' brillant amb salut i energia.
embalatge: ampolla de 100 ml.


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy