elenco Aziende - HOME PAGE -

ÈQUILUX
< ELEGY BACK

Tractaments - la cura del cabell - ELEGY


ÈQUILUX
amb una alta concentració d'extractes botànics
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 101453 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

ÈQUILUX
amb una alta concentració d'extractes botànics

ÈQUILUX conté la més alta concentració d'extractes botànics que Elegy ha concebut mai. Ell sempre ha volgut treure el màxim profit dels productes i només després d'una investigació profunda que era possible aprofitar realment les abundants extractes naturals tant per definir de luxe.

PRIME
És un fito - compost per neteja profunda i superficial de la dermis. Maximitzar el resultat del tractament després de l'acció d'activar el xampú i tractaments de profunditat. Particularment adequat en presència de la seborrea, hiperhidrosi, la caspa i la caiguda.
instruccions d'ús:. aplicable del 5 al 10 ml a la dermis, distribuir de manera uniforme i la pell de massatge bé, esperar PRIME actuar almenys durant 3 minuts i després continuï amb el tractament desitjat
paquet :. 150 ml de vidre

ENERGY TEA
polivalent, regenerant, purificació
Per a tot tipus de cabell, apte per a l'ús diari. Això ajuda a netejar el cabell i el cuir cabellut d'impureses, millorant la brillantor i el volum, donant frescor i el vigor per al cuir cabellut. Formulat amb una alta concentració d'extractes botànics de Tea Tree Oil, oli de jojoba, àloe vera i la menta.
manera d'ús: Aplicar una petita quantitat, augmentar segons sigui necessari. Massatge suaument, deixar durant dos minuts i esbandida. Repetiu el procés.
paquet : ampolles de 50, 250, 1.000 ml i eco - Pack de 5 L.

Renti suaument
neteja suau, calmant, purificant
Adequat per a pells sensibles i la dels seus fills. Adequat per a l'ús diari, ajuda a netejar el cabell i el cuir cabellut d'impureses, millorant la brillantor i naturalitat. Respecta el cuir cabellut recrear l'estat òptim per a un creixement natural del cabell. Producte amb una alta concentració d'extractes botànics de proteïna de llet i Aloe Barbadensins.
instruccions d'ús: Aplicar una petita quantitat de producte, massatge suaument, deixar durant dos minuts i després esbandida. Repetiu.
paquet : ampolles de 50, 250, 1.000 ml i eco - Pack de 5 L.

Bilberry - UP
amb extracte de nabiu, col · lagen hidrolitzat i àloe barbadensins
Adequat per a pells sensibles com la dels nens, apte per a l'ús diari, contribueixen, juntament amb altres productes de la línia, l'obtenció d'un efecte de volum i la regeneració acuradament netejar el cuir cabellut, sense atacar-la.
instruccions d'ús: Aplicar una petita quantitat de producte, massatge suaument, deixar durant dos minuts i després esbandida. Repetiu.
paquet : ampolles de 50, 250, 1.000 ml i eco - Pack de 5 L.

SEDA TERÀPIA
polivalent, condicionament,
protectoraEs mostra per donar volum, brillantor i cos. Alta protecció contra els raigs UV, assecador i planxes.
Adequat per a l'ús diari, ha indicat per reforçar el cabell feble a causa de la contaminació acció oxidant. Bé per a tot tipus de cabell, la seva acció es basa en l'alta concentració d'extractes botànics i proteïnes de seda, a més de KRC (Queixes queratina Complex).
Instruccions d'ús: Aplicar uniformement pel cabell com de vaporització necessari. Si es recomana la tija mostrant una major consciència de pentinar i ruixar diverses vegades. No esbandida. A continuació, procedir als serveis posteriors o al plec amb productes d'estil corresponents.
paquet : ampolles d'esprai de 50 i 125 ml, eco - Pack de 5 L.

softly
Softly ACONDICIONADOR és un tractament intensiu d'hidratació i el reequilibri dels llaços que el constitueixen. Rica varietat d'extractes botànics i millorat amb KRC (Queixes queratina Complex), està dissenyat per millorar la mal · leabilitat i brillantor del cabell.
Instruccions d'ús: Aplicar de manera uniforme en tota la longitud, abundant en què la presència de la porositat és major. La velocitat d'obturació pot variar de 5 a 15 minuts depenent de la intensitat del resultat agradable.
paquet : ampolles de 50, 250, 1.000 ml i eco - Pack de 5 L.


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy