INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


13 LÍNIA DE LA SANITAT EMMEDICIOTTO
13 LÍNIA DE LA SANITAT EMMEDICIOTTO - EMMEDICIOTTO - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


3 click

13 LÍNIA DE LA SANITAT EMMEDICIOTTO
EMMEDICIOTTO - Tractaments - la cura del cabell


tractament altament cosmètic dissenyat per restaurar la salut del cabell, molt eficaç per a aquells estressat per factors ambientals, sinó que també és ideal per després de l'estiu, quan el sol i l'aire salat s'han marcit i han debilitat l'estructura del cabell. Amb una novetat absoluta : Tardor vial aerosol xampú curativa i preventiva pot caure en l', innovador sistema de subministrament lliure de gas, patentat amb èxit extraordinari, el que permet simplificar la forma d'aplicació : a very simple gest, per estar més a prop necessitats dels perruquers i els seus clients, respectant el medi ambient.

13 NETEJA DE ANTI - CAIGUDA DEL CABELL LOCIÓ
La neteja de la loció amb extractes de plantes que contenen un factor de creixement per a l'estimulació del capil · lar. Es millora la qualitat estètica del cabell i el cuir cabellut, que neteja suaument i vigoritza el fol · licle pilós. Especialment adequat per cuir cabellut gras, seborreica i impur.
com usar-lo : després d'esprai per al cabell humit durant 13 vegades 13 NETEJA ANTI - CAIGUDA DEL CABELL LOCIÓ directament sobre el cabell i massatges a fons. Aclarir i repetir una segona aplicació. Deixar actuar durant uns tretze minuts i esbandir.
quadre : 125 ml ampolla.

13 ENERGIZANT I ANTI - CAIGUDA DEL CABELL LOCIÓ
Loció Tractament concentrat per a tractaments de pèrdua de cabell a base d'extractes de plantes, conté un factor de creixement ? que estimula l'activitat del capil · lar. La provitamina B5 i vitamina E anti - envelliment, el que retarda el procés de pèrdua i millorar la salut general del cabell. Ruixeu a 13 punts i massatge amb cura.
com utilitzar : Després de rentar el cabell amb anti - caiguda del cabell 13 Cleansing loció, apliqui 13 ENERGIZANT I ANTI - CAIGUDA DEL CABELL LOCIÓ, separant els cabells amb els dits i l'esprai 13 vegades directament a l'arrel, fer un petit pressionar amb els dits en forma circular en el cuir cabellut, així com per realitzar un massatge shiatsu. Suggeriments : 1 en el cas d'un cabell considerable és aconsellable l'ús de tots els dies durant un mes. 2n per prevenir la caiguda del cabell recomana aplicar almenys 3 vegades per setmana. 3r per al cabell cansat, prim i trencadís recomana aplicar almenys dues vegades per setmana durant un període llarg.
quadre : 75 ml ampolla .

Related

SOLARS - EMMEDICIOTTO
STEM -C - EMMEDICIOTTO
TRACTAMENTS ESPECIALS - EMMEDICIOTTO

X

privacy