elenco Aziende - HOME PAGE -

LÍNIA DE REGULACIÓ TÈRMICA SÈU
< EMSIBETH BACK

Tractaments - la cura del cabell - EMSIBETH


LÍNIA DE REGULACIÓ TÈRMICA SÈU
tractament de Spa


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
LÍNIA DE REGULACIÓ TÈRMICA SÈU
tractament de Spa

0TH fang SÈU regulació
Conté aigua termal purificada i micronitzada argila termals que absorbeix la normalització de les funcions de glàndules sebàcies sèu.
envasos: bossa de 40 ml.

1 SÈU REGULACIÓ XAMPÚ
Conté extracte medicinals de l'aigua termal d'oli essencial dels Fomes de timó i romaní. Més a més, la "complexa bioregulation secreció sebàcia" inserir "Elimina l'excés de sèu 'purifica' refresca i remineralitza el seu cabell i cuir cabellut. El cabell es torna esponjosa ' brillant i fàcil de pentinar.
envasos: ampolles de 250 i 1000 ml.

3 LOCIÓ SÈU REGULACIÓ
L'aigua termal és l'oli essencial de lavanda 'Rosemary' de mentol Extrapone especial 5 (una barreja d'extractes botànics enriquit amb vitamines del grup B) i Sebaryl (una barreja de sofre aminoàcids 'pèptids' B vitamines "castanyer"
cafeïna i regalèssia) ajudar a millorar la producció excessiva de sèu li és adaptar-se. Purifica i alleuja el cuir cabellut. Sense aclarir.
envasos: ampolla de 50 ml.

TÈRMICA
La font de les Terme di Giunone (Caldiero-Verona) certificat fluxos d'aigua termal de la Conselleria de Sanitat per al tractament d'alteracions de la pell que anima els tractaments tèrmics. És un aigua bioactiu que Realci la bellesa del seu cabell i restaura un nou equilibri que dóna vitalitat i salut. L'aigua de Juno gràcies a del Minerals i oligoelements presents hidratat ions ' remineralitza i reestructura els cabells, però també té un emolient relaxant i hidratació de la pell inflamatòria '. Gouache de Juno amb fang estimula la microcirculació afavorint l'eliminació de toxines.


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy