INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


FASE DESINTOXICANT ESSENCIAL
FASE DESINTOXICANT ESSENCIAL - FAIPA - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


0 click

FASE DESINTOXICANT ESSENCIAL
FAIPA - Tractaments - la cura del cabell


olis essencials

desintoxicar

line

formulat per ajudar al teu cabell i cuir cabellut per eliminar els residus tòxics derivats dels agents externs que obstrueixen els cabells cada dia. Tant la crema de xampú són rics en olis essencials de menta i cedre per purificar i protegir el cabell i el cuir cabellut, donant protecció, brillantor i suavitat. Els olis, en sinergia amb les proteïnes catiòniques extrets de l'arbre dels miracles Sud-americana Moringa oleifera, presents en un percentatge del 2%, donen una protecció total contra la contaminació, els raigs UV i agents atmosfèrics, fent així i els cabells sa, fort i segur. Les proves realitzades en el cabell tractat amb el xampú que conté extracte de Moringa oleifera mostrar que en comparació amb un cabell tractat amb xampú augments de pentinat en conjunts de 34%, les partícules de contaminació que s'adhereixen al cabell caure per el 38% augmenta la protecció dels raigs UV en un 64 %.

PRE - TRACTAMENT CREMA ADVANCE
Equilibri epidèrmica pH mostra per netejar el cuir cabellut i el cabell. Traieu l'excés de residus i la descamació excessiva. Particularment rica en olis essencials, arginina i àcid glicòlic. Té un relaxant i desintoxicant. Utilitza abans de qualsevol tractament.
quadre :. no ampolla d'esprai de gas de 250 ml

HAIR SHAMPOO - desintoxicant
Formulat amb netejadors naturals i no agressiva de sucre, rica en olis essencials i proteïnes catiòniques.
quadre :. ml ampolla 250

HAIR CREAM - desintoxicant
Dissenyat específicament per millorar l'efecte del xampú. Els olis de menta i cedre, en combinació amb les proteïnes catiòniques, no protegeixen completament el cabell dels agents externs com la contaminació i els raigs UV. A més, la fórmula particular de la crema permet que els olis per penetrar de manera més eficaç, fent que el cabell protegida al mateix temps i de nou elàstica, brillant i fàcil de pentinar.
quadre :. tub 175 ml

Related

CITY LIFE HIDRATANT - FAIPA
FASE ESSENCIAL DE PÈL - GYM - FAIPA
SAFE COLOR lloc del quadre orgànic - FAIPA

X

privacy