elenco Aziende - HOME PAGE -

FASE DESINTOXICANT ESSENCIAL
< FAIPA BACK

Tractaments - la cura del cabell - FAIPA


FASE DESINTOXICANT ESSENCIAL
olis essencials
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 82525 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FASE DESINTOXICANT ESSENCIAL
olis essencials

desintoxicar

line

formulat per ajudar al teu cabell i cuir cabellut per eliminar els residus tòxics derivats dels agents externs que obstrueixen els cabells cada dia. Tant la crema de xampú són rics en olis essencials de menta i cedre per purificar i protegir el cabell i el cuir cabellut, donant protecció, brillantor i suavitat. Els olis, en sinergia amb les proteïnes catiòniques extrets de l'arbre dels miracles Sud-americana Moringa oleifera, presents en un percentatge del 2%, donen una protecció total contra la contaminació, els raigs UV i agents atmosfèrics, fent així i els cabells sa, fort i segur. Les proves realitzades en el cabell tractat amb el xampú que conté extracte de Moringa oleifera mostrar que en comparació amb un cabell tractat amb xampú augments de pentinat en conjunts de 34%, les partícules de contaminació que s'adhereixen al cabell caure per el 38% augmenta la protecció dels raigs UV en un 64 %.

PRE - TRACTAMENT CREMA ADVANCE
Equilibri epidèrmica pH mostra per netejar el cuir cabellut i el cabell. Traieu l'excés de residus i la descamació excessiva. Particularment rica en olis essencials, arginina i àcid glicòlic. Té un relaxant i desintoxicant. Utilitza abans de qualsevol tractament.
quadre :. no ampolla d'esprai de gas de 250 ml

HAIR SHAMPOO - desintoxicant
Formulat amb netejadors naturals i no agressiva de sucre, rica en olis essencials i proteïnes catiòniques.
quadre :. ml ampolla 250

HAIR CREAM - desintoxicant
Dissenyat específicament per millorar l'efecte del xampú. Els olis de menta i cedre, en combinació amb les proteïnes catiòniques, no protegeixen completament el cabell dels agents externs com la contaminació i els raigs UV. A més, la fórmula particular de la crema permet que els olis per penetrar de manera més eficaç, fent que el cabell protegida al mateix temps i de nou elàstica, brillant i fàcil de pentinar.
quadre :. tub 175 ml


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy