elenco Aziende - HOME PAGE -

DERMOPURE - Sebocontrol
< FREE LIMIX BACK

Tractaments - la cura del cabell - FREE LIMIX


DERMOPURE - SEBOCONTROL
tractament de purificació de sèu amb extractes de bardana i argila
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Producte vist Visits: 93029 temps

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

DERMOPURE - Sebocontrol
tractament de purificació de sèu amb extractes de bardana i argila

Per combatre l'excés de sèu, a causa del estrès psicofísic, a la intempèrie i la contaminació, FreeLimix estudiar DERMOPURE, una línia de sèu de regulació de la purificació. La bardana amb les seves propietats astringents a normalitzar la flora bacteriana del cuir cabellut i evita enrogiment i irritació. L'acció conjunta dels components seleccionats (Bedoll, cacau i oli d'oliva), enforteix i nodreix el cuir cabellut i el cabell, donant-los una vida sana, suau i brillant. L'argila és rica en minerals i oligoelements implementa un procés d'osmosi a través de la qual absorbeix les impureses i les cèl · lules mortes del cuir cabellut i dóna als minerals necessaris per a la seva revitalització.

. - 1 LLUM DE FLUID dermopurificante : en cas de lleuger excés de sèu, apliqui abans del xampú tan refrescant i calmant
quadre : vial amb filtre de l'aplicador 150 ml

- 1 Màscara de Argila : utilització del pèl molt avorrit o molt pesada. Aplicar sobre el cabell sec o lleugerament humit, gràcies a les propietats de l'argila absorbeix les impureses i els saldos de producció de sèu.
quadre : 200 ml tub

- Regulador de Sèu Shampoo compatible 2:. que s'aplicarà després dels tractaments 1 gener Llum, DERMOPURE xampú és un netejador eficaç i té un purificador antiseborreica i normalitzar la flora bacteriana
quadre : 500 ml ampolles

- XAMPÚ ARGILA : xampú regulador de sèu amb argila i bardana. Es neteja el cuir cabellut i el cabell en profunditat. Les toxines i les impureses del cabell van d'argila verda, que al seu torn ven minerals que promouen la revitalització del cabell i cuir cabellut. L'alt contingut de sílice present en l'argila permet una suau exfoliació i eliminació de cèl · lules mortes, revelant els més nous i vital. Notes renovació i purificació de l'argila s'afegeix a la calmant i hidratant de bardana i dell'Hamamelis de prevenir la irritació i l'enrogiment.
quadre : 250 ml


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy