INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
catàleg del Món de productes i accessoris per a perruquers professionals


català

Thanks
for your vote 👍

X


MIRACL TERÀPIA
MIRACL TERÀPIA - HALONIS - Tractaments - la cura del cabell

Rate this product:


0 click

MIRACL TERÀPIA
HALONIS - Tractaments - la cura del cabell


SISTEMA DE REPARACIÓ DE QUERATINA

reestructuració tractament de queratina brasiliana zero amb oli d'Argan
QUERATINA REPARACIÓ XAMPÚ
Un xampú amb Detangling, polit reestructuració acció i reestructuració immediata; formulat amb una barreja de tensioactius lleus i pell friendly "neteja suaument cabells sense que esgoten la barrera hydrolipidic; deixa el pèl suau, brillant i suau. " Conté l'acció reparadora de queratina hidrolitzada, oli Argan altament nutritiu i reestructuració seu anti-envelliment i un derivat de Limnanthes Alba quaternised condicionat i acció protectora. Exercici condicionat i polit intensa acció. El producte s'enriqueix amb l'àcid hialurònic rebliment acció anti-envelliment i alantoïna a calmant anti-irritants.
envasat: ampolla de 250 ml.

Acció immediata LOCIÓ QUERATINA reparació
Exerceix els seus efectes en contacte amb aigua (formant un suau escuma); condicionament de la cutícula del cabell escales riallineandone i reestructura en profunditat. Amb oli d'Argan hidrolitzat de queratina i Limnanthes Alba.
Pack: vials de 10 ml caixa de 10 PCs.

REPARACIÓ RECONSTRUCTOR DE QUERATINA
aerosol condicionat deixa-en

Desenredar acció "reestructuració i polit immediata" deixa el pèl suau, brillant i suau. " Conté hidrolitzada acció reparadora de queratina "Oli d'Argan reestructuració i nodrir antiedat poder" i un derivat de Limnanthes Alba quaternised condicionat i acció protectora.
embalatge: 125 ml ampolla d'esprai.

MÀSCARA DE REPARACIÓ DE QUERATINA
màscara ceratinoses reestructuració

Emulsió suau i llisa Detangling acció "reestructuració i polit immediat; reconstrueix i millora l'estructura del cabell. Acció anti-Frizz. Deixa el pèl suau, brillant i suau. " Conté l'acció reparadora de queratina hidrolitzada "oli d'Argan amb alt poder reestructuració i nodrir antiedat és un derivat del petroli des Limnanthes Alba quaternised condicionat i acció protectora. També s'enriqueix amb oli de llinosa, conegut per la seva altíssima reestructuració i polir les propietats.
envasos: flascó de 200 ml.

Related

TERÀPIA MIRACL - ENERGITZANT SISTEMA - HALONIS
MIRACOIL - HALONIS
TERÀPIA MIRACL - CALMANT XAMPÚ D'OLI - HALONIS
EVOLUCIÓ RECONSTRUCTOR - HALONIS

X

privacy