elenco Aziende - HOME PAGE -

BIO
< RAYWELL BACK

Tractaments - la cura del cabell - RAYWELL


BIO
no Parabeni - no SLS


offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
BIO
no Parabeni - no SLS

És una línia de trichological d'alt rendiment formulat amb cosmètica verd sense sodi Laureth Sulfate i paraben lliure, fent així que els productes que conformen perfectament compatible amb la pell i el cabell. Les noves formulacions contenen Camellia japonès natural (Tsubaki), que deixa el cabell brillant i polifenols suaus i naturals amb antioxidants poder (contra els radicals lliures), anormalitats i principis actius naturals específics de la pell. Cauen els ingredients actius en polifenols del te verd natural dona de tractament (estimula el rebrot i baralles dels efectes nocius de la radicals lliures), oli natural de Camelia japonès Tsubaki (cabell brillant), creu enllaçat l'àcid hialurònic d'alliberació tauletes (SIDA en renovació cel·lular de la pell). Principis actius: polifenols naturals de l'home de cafè verd caure tractament (estimula el rebrot i protegeix la pell d'agents externs), natural oli de camèlia japonès (cabell brillant), Bio PROLINA (accelerador dels processos metabòlics).

LOCIÓ ACT - camèlies
pell loció activador

Activant la loció, ajuda a millorar la funcionalitat de la microcirculació, oxigenant i preparant el cabell per a una millor absorció de prevenció de caiguda nodrir la loció.
instruccions d'ús: aplicar després del xampú, només la pell c/a 5 ml de producte; Esperi uns quants minuts i aplicar la prevenció de caiguda de vial. Ha d'esbandir.
embalatge: ampolla d'esprai de 100 ml.

• CAIGUDA prevenció tractament dona te-te xampú
Cauen xampú de tractament de prevenció formulat amb estètica dona verd. Conté verd, oli de camèlia i àcid hialurònic. Estimula el nou creixement de pèl, ajuda en la renovació cel·lular i poleix el cabell.
embalatge: ampolles de 250 i 1000 ml.

INSTAL·lacions-instal·lacions
Pèrdua prevenció tractament loció capil·lar femení formulat amb cosmètica verd conté verd, oli de camèlia japonès, creu enllaçats àcid hialurònic alliberament sostingut. Estimula el creixement del cabell, ajuda la renovació cel·lular, proporciona l'aliment a la bombeta de cabell.
instruccions d'ús: distribuir el contingut d'un vial al cuir cabellut do net, una pell de Speckled lent massatge amb abast fins completament absorbit. Aplicar 2 copes per setmana durant les 3 primeres setmanes, llavors 1 vial per setmana fins a la finalització del paquet.
Grup: caixa de vial de 10 ml de 10 PCs.

• CAIGUDA prevenció tractament masculí CAFA xampú-cafè
Tractament de prevenció de caiguda xampú formulat amb estètica home verd conté cafè verd, oli de camèlia i prolina Bio. Estimula el nou creixement de pèl, lluita la formació de radicals lliures i cabell brillant.
embalatge: ampolles de 250 ml i 1000 ml.

CAFA LOCIÓ-cafè
Parabens CAFA-no

Pèrdua prevenció tractament loció capil·lar formulat amb estètica home verd. Conté cafè verd, oli de camèlia japonès, prolina Bio. Acció de xoc estimula la microcirculació, promou el creixement del cabell, ajuda la renovació cel·lular, proporciona l'aliment a la bombeta de cabell.
instruccions d'ús: distribuir el contingut d'un vial al cuir cabellut do net, una pell de Speckled lent massatge amb abast fins completament absorbit. Aplicar 2 copes per setmana durant les 3 primeres setmanes, llavors 1 vial per setmana fins a la finalització del paquet.
Grup: caixa de vial de 10 ml de 10 PCs.


Empreses

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy