.
2019
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτές



Thanks
for your vote 👍

X


BAMBOO smoth
BAMBOO smoth - ALTERNA - Θεραπείες - την περιποίηση των μαλλιών

Rate this product:


2 click

BAMBOO smoth
ALTERNA - Θεραπείες - την περιποίηση των μαλλιών


BAMBOO smoth

Μια γραμμή εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά όπως το καθαρό οργανικό εκχύλισμα μπαμπού. Ανάμεσα στα άλλα συστατικά : το ελαιόλαδο Kendi μια πιο αξιόπιστη πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων (Ωμέγα 3, 6 και 9) για την επισκευή και τη συντήρηση των φυσικών λιπιδικό στρώμα της τρίχας, ενώ τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας μαλλιά από μελλοντικές ζημιές.

Σύμφωνα

BAMBOO SMOOTH :

BAMBOO ΛΕΙΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ
Καθαρίζει βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση των μαλλιών αμέσως ομαλότερη και πιο υγιεινό.
κουτί : 250 ml φιάλη

BAMBOO ΛΕΙΟ CONDITIONER
Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, κρέμες, χωρίς parabens και χλωριούχο νάτριο, ξεμπλέκει μαλακτικό μαλλιών, οχυρώνει και εμποτίζει κάθε σκέλος για έντονη ενυδάτωση για να δαμάσει το φριζάρισμα.
κουτί :. 250 ml μπουκάλι

BAMBOO SMOOTH OIL TREATMENT PURE Kendy
Αυτό το φυσικό έλαιο απορροφάται αμέσως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία ή ως λοσιόν. Εξημερώνει κατσαρός μαλλιά, χαρίζει έντονη λάμψη, προστατεύει το χρώμα των μαλλιών από το ξεθώριασμα και θρέφει τα μαλλιά με αιθέρια έλαια. Για πυκνά μαλλιά.
κιβώτιο :
σταγονόμετρο
BAMBOO ΛΕΙΑ DRY OIL
ΘΕΡΑΠΕΙΑPURE Kendy

Φυσικό έλαιο απορροφάται αμέσως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία ή ως λοσιόν. Εξημερώνει κατσαρός μαλλιά, χαρίζει έντονη λάμψη, προστατεύει το χρώμα των μαλλιών από το ξεθώριασμα και θρέφει τα μαλλιά με αιθέρια έλαια. Για λεπτά μαλλιά.
κουτί : 125 ml μπουκάλι σπρέι

Related

CAVIAR REJUVENATION ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ALTERNA
LUXURY - ALTERNA