.
2019
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτέςThanks
for your vote 👍

X


COLOR.IT - ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ CREAM
COLOR.IT - ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ CREAM - ALDO FORTE - Οι βαφές μαλλιών

Rate this product:


5 click

COLOR.IT - ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ CREAM
ALDO FORTE - Οι βαφές μαλλιών


με λάδι φυτικό εκχύλισμα ελιάς χωρίς αμμωνία και χωρίς parafenilendiammina

Μερικές χημικές ουσίες όπως η αμμωνία και parafenilendiammina, που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των βαφών μαλλιών μπορεί να προκαλέσει δερματικές και αναπνευστικές παθήσεις.
COLOR.IT έχει αντικαταστήσει την αμμωνία με Μονοαιθανολαμίνη και τα parafenilendiammina με Διαμινοτολουόλιο θειικό (μόριο της νέας γενιάς) μειώνοντας έτσι την πιθανότητα αλλεργιών και την καούρα.
Εγγυάται το μέγιστο σεβασμό για την προστασία της δομής της τρίχας.
Η αποκλειστική χρήση των δραστικών συστατικών και χρωστικές ουσίες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζει σταθερό χρώμα και μακράς διαρκείας, έντονη και λαμπρή αποχρώσεις και πλήρη κάλυψη των γκρίζων μαλλιών. Ο συνδυασμός των χρωστικών και CREAM Emulsion οξειδωτικών COLOR.IT στην κρέμα γάλακτος, επιτρέπει να ληφθεί ένα μείγμα απαλό και βελούδινο, εύκολο στην εφαρμογή και διάδοση, για γρήγορη και εύκολη. Η συνεχιζόμενη έρευνα στοχεύει στη δημιουργία προϊόντων που συνδυάζουν την πρακτικότητα, το σεβασμό για την φυσική δομή της τρίχας και άριστα αποτελέσματα, οδήγησε στη διατύπωση της Κρέμα βαφής με λάδι φυτικό εκχύλισμα ελιάς COLOR.IT. Ελαφρύ άρωμα του κάνει χρήση του ευχάριστη, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο χρώμα, λαμπερό και μεταξένιο με απόλυτο σεβασμό των μαλλιών.
Shades διατίθεται σε 30 αποχρώσεις στη σειρά :
- ΦΥΣΙΚΑ : 1.nero, 3.castano σκοτεινή 4.castano, 5.castano σαφές, σκοτεινό 6.biondo, 7.biondo, 8.biondo σαφές, ξεκάθαρο 9.biondo ?
- ΧΑΛΚΟΣ : Ο χαλκός 4.4.castano, 8.43.biondo σαφές χρυσό χαλκού, 7.44.biondo έντονο, σκοτεινό χαλκού 6.4.biondo ?
- PURPLE : 4.22.castano iRise έντονο, καθαρό 5.22.castano iRise έντονη
- RED : κόκκινο 4.62.castano iRise, 5.66.mogano φλογερό, έντονη 5.55.castano σαφή μαόνι, κόκκινο μαόνι 5.56.castano σαφές, 7.66.biondo βαθύ μωβ, το φως μαόνι 8.52.biondo iRise ?
- GOLDEN ΚΑΙ ΚΑΦΕ : 5.003.castano φυσικό σοκολάτα φως, το φως χρυσή 5.3.castano, 6.003.biondo φυσικό σκούρο καφέ, σκούρο χρυσό 6.3.biondo, 7.003.biondo φυσικό καπνό, 7.33.biondo έντονο χρυσό φως 8.003.biondo φυσικό αμυγδαλέλαιο, 9.003.biondo σαφές φυσικό μέλι, χρυσή 9.3.biondo σαφής.
μέθοδος χρήσης : Σε ένα μη μεταλλικό δοχείο, ανακατέψτε ένα μέρος κρέμα και μέρος και το ήμισυ των οξειδωτικών κρέμας γαλακτώματος
.- Η πρώτη εφαρμογή : διανέμει ομοιόμορφα το μίγμα χρωστικής παρασκευασμένα μήκη και τα άκρα των μαλλιών, αφήστε το για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια, εκ νέου προετοιμασία το ίδιο μίγμα χρωματισμού και απλώστε το ομοιόμορφα στις ρίζες, επίσης, υπόκεινται σε περαιτέρω χρόνος έκθεσης 30 λεπτών.
- Ρετουσάρισμα : διανέμει ομοιόμορφα το μίγμα στο έτοιμο ανάπτυξη των μαλλιών βαφή, παρατηρώντας μια ταχύτητα κλείστρου από 30 λεπτά. Εάν είναι απαραίτητο, για την τόνωση των μήκη και τις άκρες λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του χρόνου έκθεσης υγράνετε με ένα μπουκάλι σπρέι και εφαρμόστε το χρώμα παρέμεινε γαλακτωματοποιητές τα πάντα.
Πάντα να μειωθεί κατά το ήμισυ χρόνους εγκατάστασης μετά τη μόνιμη ή δυσχρωμίες.
Μετά από το χρόνο έκθεσης, ξεπλύνετε απαλά τα μαλλιά με χλιαρό νερό, ένα σαμπουάν και μια μάσκα ξινή.
Προειδοποίηση : χρωματισμός COLOR.IT κρέμα βαθμονομηθεί για ένα ποσοστό 70 % των λευκών μαλλιών. Περισσότερο από το 70 % χρησιμοποιώντας ένα πιο σκούρο τόνο (π.χ., για να πάρει ένα 7 χρήση μιας 6).
πακέτο :. Tube 100 gr