elenco Aziende - HOME PAGE -

Ψαλίδι Κομμώσεις
< CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI BACK

Ψαλίδι για τα μαλλιά - CO.IN. ARREDAMENTI PARRUCCHIERI


Ψαλίδι Κομμώσεις
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Προϊόν δει Visits: 144421 φορές

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
Ψαλίδι Κομμώσεις

Το ψαλίδι είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για το κομμωτήριο στιλίστα, έτσι ώστε δεν αποφέρει τίποτα, ούτε καν με τη μορφή δανείου, συνάδελφος ή τους υπαλλήλους.
Το καμάρι των άρθρων ασχολήθηκε με CO.IN., είναι η « ΨΑΛΙΔΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ μετεωρίτη », μόνο για τα υλικά με τα οποία είναι χτισμένο, με βάση ένα μετεωρίτη bar, το οποίο το καθιστά μια εγγύηση διάρκειας ζωής : Σας μπορεί να οξύνει τις λεπίδες χωρίς να διακυβεύεται η φθορά και τη διατήρηση μακροχρόνια σύρμα τους.
Επίσης, μοναδικά στη μορφή του, για τη μελέτη της ισορροπίας και της εργονομίας της χρήσης, που θα τερματίσουν στις δαμασκηνό.
Η μοναδικότητά του είναι ένα αντικείμενο περιζήτητο από τους επαγγελματίες και τους συλλέκτες που κάνει, και το καθιστά ένα αποκλειστικό και σημαντικά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

ΥΛΙΚΟ
Η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια μοναδική, σχεδόν μαγική, που συνδύαζε μια εγγενή αξία σε μια εξίσου σημαντική συμβολική σημασία, όπως ένα γκολ, τότε σκέφτηκε μόνο τρεις καλλιτέχνες στον κόσμο που θα φανούμε αντάξιοι αυτής της ανάθεσης. Έτσι, ο μετεωρίτης SHEAR ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ διεξήχθη σε 3 κομμάτια στα οποία, χάρη στη δεξιοτεχνία των τεχνιτών παραχαράκτες Ιταλικά, χάλυβα δαμασκηνό συνδέεται με το θέμα που προέρχονται από τον ουρανό. Αντικείμενα με ρίζες στα βάθη του χρόνου, με το ίδιο υλικό με χειροποίητα σπαθιά των ιπποτών αρχαία αντικείμενα με βαθιές ρίζες στο χώρο για να αγκαλιάσει, διότι το μεταλλικό φύλλο είναι ένας μετεωρίτης.

ΔΑΜΑΣΚΟΣ DESIGN
Ένας ιππότης ήταν το ξίφος του και σιδηρουργείο του είναι μια αργή διαδικασία και μαγικό.
Στη μακρινή Δαμασκό, κατά τον χρόνο των Σταυροφόρων και των τουρνουά, η μακρά παράδοση του πλοιάρχου gunsmiths γέννησε αντικείμενα τεράστιας αξίας : χτίστηκαν σε Δαμασκό χάλυβα
.Ο θρύλος λέει ότι ένα σπαθί από χάλυβα δαμασκηνό θα μπορούσε να μειώσει το βράχο, να τυλίγονται γύρω από έναν άνδρα και την πλάτη ίσια, χωρίς ποτέ να χάσει την αιχμή του δόρατος.
Ένα υλικό που να συνδυάζουν ευελιξία και την ανθεκτικότητα που οφείλεται στη διαφορετική απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα, συγκεντρώνεται κυρίως στην άκρη του σπαθιού, κρατώντας τον κεντρικό πυρήνα της σχετικά μαλακό.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, από το 1300, δεν υπήρξε καμία είδηση ​​αυτής της διαδικασίας, έτσι ώστε να μπορέσουμε θρήνησαν την απώλεια του, αλλά λανθασμένα.

LOCK BOX TOP ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
Η καλύτερη περίπτωση είναι ειδικά σχεδιασμένα για 3 κομμάτια του ΨΑΛΙΔΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ μετεωρίτη. Ένα μπλοκ από αλουμίνιο για να φιλοξενήσει στο κοίλο λέιζερ έδρα του αυτά τα αποκλειστικά στοιχεία.
Η τομή TOP ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ, στις δύο πλευρές του κιβωτίου, το κάτω μέρος του μπλοκ και την κορυφή του καπακιού, ενισχύει την στιλπνότητα / σατέν του υλικού στο οποίο γίνεται.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy