.
2019
παγκόσμιο κατάλογο των προϊόντων και αξεσουάρ για επαγγελματίες κομμωτέςThanks
for your vote 👍

X


πρώτη Γιατρός
πρώτη Γιατρός - NOVISOFT - κομμωτική αξεσουάρ

Rate this product:


0 click

πρώτη Γιατρός
NOVISOFT - κομμωτική αξεσουάρ


Πρώτο λογισμικό για την ιατρική και την υγεία των επαγγελματιών

Σχεδιασμένο για ιατρική και την υγεία τους επαγγελματίες
Πρώτη Doctor είναι ένα λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για τη διαχείριση των ιατρικών κέντρων και μελέτησε τις δραστηριότητες των επαγγελματιών υγείας. Με την απλή διαχείριση του θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται τον κύκλο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον ασθενή και για όλες τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και της διαχείρισης της μελέτης.
Πρώτη Doctor επιτρέπει στους γιατρούς να την τέλεια οργάνωση του χρόνου τους, χάρη στη διαχείριση των ασθενών / πελατών περιεκτική και να ενσωματωθεί στο κεντρικό προγραμματισμό των ραντεβού, τα πάντα είναι πάντα ορατό στην οθόνη, και να ορίσετε ή να αλλάξετε ένα ραντεβού είναι ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα.
Για κάθε μητρώο ασθενή / πελάτη, μπορείτε να συνδέσετε και να αναφέρεται σε οποιοδήποτε τύπο του εγγράφου (word, pdf, κλπ.), και εικόνες.

Πρώτη γιατρός βέβαια μπορεί να εγκατασταθεί στο δίκτυο και ως εκ τούτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα από διάφορες θέσεις (από τους γιατρούς, από το γραμματέα, κλπ.)., μπορείτε να διαχειριστείτε έναν απεριόριστο αριθμό των γιατρών καθένα με προοδευτική αρίθμηση της φορολογικά έγγραφα. Πρώτη Γιατρός ενσωματώνει επίσης όλες τις ειδικές λειτουργίες για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου ή e-mail στους ασθενείς / πελάτες για να υπενθυμίσει το διορισμό ή οποιοδήποτε άλλο είδος προειδοποίησης.

Related

Πρώτη Ομορφιά & Ευεξία - NOVISOFT
Πρώτη POS / Retail - NOVISOFT
ΠΡΏΤΗ ΤΡΊΧΑ - NOVISOFT