elenco Aziende - HOME PAGE -

A ALAMANDA
< CPM BACK

Esztétika - CPM


A ALAMANDA
Brazil szőrtelenítés
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 29733 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
A ALAMANDA
Brazil szőrtelenítés

TERMÉSZETES VÁLASZTÁS
A több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kiváló minőségű epilatorie viasz a gyártók által az állandó és folyamatos elkötelezettségét a kutatási és fejlesztési hozta létre a valódi és egyedülálló brazil gyantázás ALAMANDA: természetes alkalmas minden bőr-típusok "a szakadás puha, és tökéletes" alacsony hőmérsékleti hatása a bőr és a szinte fájdalommentes. Lágyított polivinil nélkül "Adél" Paraben "allergének és a nehézfémeket.

A GYANTÁK
100 %-ban természetes '-ból Brazília fenyőfák"nagyon különös folyamatok észterezés kifinomult és magas tapadási együttható ad viasz a szár, a haj, amely be van építve, anélkül, hogy a bőr tapadt. A eredmény egy pontos és szinte fájdalommentes szőrtelenítés, még a rövid szőrszálak és kitartó. Van bizonyíték arra is, hogy egy állandó használ-ból ez a viasz gyengíti haj növekedését "csökkentése átmérője, és hosszabbítsa meg az epilálás között eltelt idő.

MÉHVIASZ
Egy kiváló segítséget közvetlenül természete. A méhviasz természetesen ad egy sima és bársonyos blöff, így különösen megfelelő esetben az érzékeny bőrt a csökkentett fájdalomküszöböt biztosításához szükséges rugalmasság viasz. A különleges szerkezetű teszi a termék alkalmas Teljestest-szőrtelenítő és különösen alkalmas intim területeken művészet és epil kenő férfi.

GOLGOTAVIRÁG KIVONAT
A drága kivonat a gyümölcsből, Brazília mindig használja a bennszülöttek az Amazon jótékony qualities és gyógyító tulajdonságait. Vannak ismert a "fontos antioxidáns tulajdonságait védő és irha-gyulladásos ricostituienti". Vitaminok A "B" c "és" Omega 6 béta-karotin és ásványi anyag, mely"bioflavonoidok különösen gazdag" segít a normál visszaállítás védő akadályok az irha stressz alatt.

GYANTÁZÁS
Egy az szőrtelenítő kezelés termék alkalmas minden bőrtípusra könnyezés puha és az alacsony termikus hatás-sebészeti bőr és szinte fájdalommentes. Majd a fiatal nők ajánlott "kényes részek és kenő férfi.
csomagolás: 400 ml-es edénnyel és a lemezek 1000 g-tól.

BÁRSONYOS por előtti viasz
Puhítja a bőrt epilálás előkészítő által "elnyeli a maradék nedvesség haj viasz tapadás előmozdítása a szár, és nem a bőr. Bőrpír és irritáció elkerülése érdekében szükséges védelmi réteget képez, és játszik egy megnyugtató "gyógyító és kiegyensúlyozó, a bőr, a külső kórokozók elleni védelme. Elhagyja a bőr puha és bársonyos bőr védett.
csomagolás: 200 g üveg.

Nyugtató olaj passiógyümölcs olaj hajszesz post wax
Hihetetlen antioxidáns védelmi és az irha "helyreállító" gyulladáscsökkentő ismert. Gazdag a vitaminok A "B" c "és" Omega 6 béta-karotin és ásványi anyagok segít a bioflavonoidok "normális" bőr helyreállítását, a stressz és a védelmi korlátok. Édes mandula olaj és további bevitelét a vitaminok és ásványi anyagok, amelyekkel különösen tápláló és bőrpuhító dúsított "megnyugtató"rugalmasság"képes-hoz visszaad feszességét és rugalmasságát, még a különösen arid és a száraz. Viselkedik, mint egy normalizáló és helyreállító idrolipico az irha és a felhám biztosít hozzájárul a karbantartási vitamin és ásványi rendezte, fiatalos bőr elhagyja "kompakt" selymes és kellemes illatú.
csomagolás: 500 ml-es üveg.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy