elenco Aziende - HOME PAGE -

FLY X2
< BABYLISS PRO BACK

Fodrászati ​​kellékek - BABYLISS PRO


FLY X2
professzionális trimmer
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Termék látott Visits: 82242 idők

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

FLY X2
professzionális trimmer

FLY X2 ihlette a minőséget és a teljesítményt a Ferrari, valamint a technológiai kiválóság a BaBylissPRO. Ez a luxus professzionális hajvágó felszerelt motorral technológiával MaxLife PRO kivételes teljesítmény, és az ultra- gyors rendszer egy exkluzív vágott. A motorok vannak felszerelve a hagyományos szén akinek elérhetőségét kopás végül befolyásolja az életét a készülék. Miután a szén fogyasztása, a motor leáll. BaBylissPRO ™ megszüntette a parazsat, és helyettük 4 nagyon erős ritkaföldfém mágnesek. Ez a technológiai fejlődés lehetővé teszi a tervezés motorokat könnyebb és tartósabb (akár 10.000 óra). MaxLife PRO motorok sokkal könnyebb, mint a hagyományos motorok és felszerelt, 2 golyóscsapágy, hogy jelentősen csökkenti a rezgésszintet.

A penge

X-Grip egy fix penge titán bevonattal, egy mozgatható kés acél magas szén-dioxid- tartalma, ami mind a vágás hatékonyságát két -szer nagyobb az első lépést, egy levágási frekvenciája 6300 mozdulatok percenként penge.

FLY X2 is kínál 32 lehetséges kombináció vágási magasság.

akkumulátor Lithium-Polymer nagyteljesítményű lehetővé teszi a motor működését erővel állandó nagy teljesítményt és nyomatékot, így biztosítva a maximális teljesítményt, valamint garantálja a kiváló funkcionális önállóság 3 üzemóra (anélkül, hogy csatlakozunk a hálózatra, és nem tölteni), amelyet a kezdeti idejét ultragyors töltés 3 óra

FLY X2 így garantálja a megtakarítás, a kényelem, a könnyedség és az ergonómia.

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy